• Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Miért jelentkezz a hétköznapi Tarot tanfolyam Alap szintjére?

Azoknak ajánljuk, akik hétvégén elfoglaltak akár a család vagy munka miatt, így hétköznap könnyebben tudnak időt szánni magukra. Az önmagunkra szánt idő pedig az önszeretet egyik alappillére. Az oktatások a hét egy adott napján, hetente kerülnek megrendezésre délutánonként, így munka után is ideális lehet az érkezés. Az alkalmak a szünetekkel együtt három órás elfoglaltságot jelentenek.

 • A hétköznapi Tarot tanfolyam Alap szintjén megismerkedsz a Szimbolikus Szellemi piramis alap kirakásával, ami mindennek a kiindulási pontja a rendszeren belül, továbbá a lapok jelentéstartalma mellett a Tarot kirakáson belüli energetikai és információs diszharmóniákról is képet kapsz.
 • Megtanulod a pontos és helyes kérdezés művészetét.
 • Megismered a lenyitások tanát, ami a Szimbolikus Szellemi Piramis lelkét és egyediségét adja, és segít a kérdésekre adandó válaszok pontosításában.
 • A személyjelölők megismerése által meghatározhatod, hogy ki melyik típust használja a mindennapokban.
 • Képes leszel meghatározni a személyjelölők alapján, hogy ki melyik szeretetnyelvet használja, ezáltal tudatosabbá teheted kapcsolati rendszered működését.
 • A Tarot kirakásokból meg tudod állapítani, hogy a hatalmi játszmák szempontjából milyen típusú személlyel kerültél szembe és hogyan tudod az adott helyzetet a leghatékonyabban kezelni.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerén belül a Tarot tanfolyam Alap szintje egy három éves átfogó Tarot képzés első évfolyamát képezi.

A képzés modul rendszerű. Egy modul három hónapig tart, egy Tarot évfolyam pedig három modulból épül fel.

Minden Tarot tanfolyam során különös figyelmet fordítunk az ismétlésre, gyakorlásra és arra, hogy személyes példákon keresztül tapasztalhassák meg a tanulók a Tarot kártya rejtelmeit, csodáit.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszere nem csak egy technika, hanem egy életszemlélet, így a tanulás nem ér véget a három éves képzés után, hiszen mindig új tudás jön felszínre, ami további tanulást és fejlődést eredményez. Erre lehetőséget biztosítunk egy folyamatosan létező negyedik osztállyal, ahol a legújabb ismeretek kerülnek oktatásra.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Oktatási rend

Bevezetés

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének és kialakulásának ismertetése, hogy a tanulók tisztább képet kaphassanak az iskoláról és az oktatásról. Az anyag részét képezi továbbá az 5 elem tanával való megismerkedés és a kártyalapok alapanalógiáinak elsajátítása.

1. Alkalom 2018.09.10.18:00 - 21:30
[table “” not found /]

2. Alkalom 2018.09.17. 18:00 – 20:30
[table “” not found /]

Tarot technikáinak alapjai

Az oktatás a piramis Tarot alapkirakásának, mint viszonyítási pontnak a megismerésével, továbbá az információs és energetikai diszharmóniák meghatározásának tanával folytatódik. Mindemellett a résztvevők megtanulják a helyes kérdések és a lenyitások tanának alapszabályait.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  3. Alkalom 2018.09.24. 18:00 – 20:30

   

  [table “” not found /]

  4. Alkalom 2018.10.01. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

  5. Alkalom 2018.10.08. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

  6. Alkalom 2018.10.15. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

Személyjelölők

A harmadik részben a személyjelölő lapokra helyezzük a hangsúlyt. A tanulók megtudják, melyik a saját személyjelölőjük a hatból és, hogy hogyan érvényesül a személyjelölők hatása a mindennapokban.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  7. Alkalom 2018.10.22. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

  8. Alkalom 2018.10.29. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

Szeretetnyelvek a Tarot-ban

Ez az anyagrész az öt szeretetnyelvvel foglalkozik. Az oktatás során megvizsgáljuk hogyan kapcsolódnak a személyjelölő lapokhoz és, hogy mindez hogyan mutatkozik meg egy Tarot kirakásban és milyen hatással van kapcsolati rendszerünkre.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  9. Alkalom 2018.11.05. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

  10. Alkalom 2018.11.12. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

Hatalmi játszmák és befogadó háromszög

A tudattalan hatással van mindennapi működésünkre kapcsolataink során, ami által az emberek gyakran hatalmi játszmákban vesznek részt, hogy energiát gyűjtsenek. A Tarot kirakásból megállapíthatjuk mi jellemző ránk és a másik félre, így segítve a tudatosabb hozzáállást. Mindemellett a Befogadó háromszöggel foglalkozunk, hogy kérdésspecifikusan pontosabb képet adjunk a tanulóknak a kirakásokkal kapcsolatos teendőkről.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  11. Alkalom 2018.11.19. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

Felkészülés a vizsgára

Az utolsó részben átbeszéljük és egységesítjük a modul alatt tanultakat, és áttekintjük a szintfelmérő vizsgát. A vizsga célja nem az osztályozás, hanem a csoport tudásának és annak felmérése, hogy mi az, amit esetleg ismételni szükséges a második modul kezdetekor.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  12. Alkalom 2018.11.26. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials