• Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Miért jelentkezz a Tarot tanfolyam Alap szintjére?

 • Megismered a Tarot eredeti kirakását, a pakli ketté választásának szabályait, a kirakásban elhelyezkedő lapok sorrendjét, a kirakás formáját, az energetikai és információs diszharmónia meghatározását.
 • Megtanulod, hogyan tedd fel a megfelelő kérdést.
 • Megismered a lenyitások tanát, ami a Szimbolikus Szellemi Piramis lelkét képezi, mert ezzel a legtöbb ember kérdésére megtalálhatod a helyes válaszokat a kirakásban.
 • A személyjelölők típusait is megismered, és megtanulod, hogy ki melyik személyjelölőt használja legdominánsabban.
 • Megismered az 5 szeretetnyelvet, amiket a személyjelölőkhöz rendelünk hozzá, így kapcsolati rendszeredet a Tarot segítségével képes leszel tudatosabbá tenni.
 • A Tarot kirakásból meg fogod tudni állapítani, milyen hatalmi játszma jellemző az adott személyre akinek elemzel, és milyen a külvilágra.

 

A Tarot tanfolyam felépítése

A Tarot tanfolyam Alap szintje egy 3 éves átfogó Tarot tanfolyam 1. évfolyamát képezi.
Minden Tarot évfolyam 3 oktatási modulból áll.
Egy oktatási modul 3 hónapig tart, kivéve ezt az intenzív tanfolyamot.

Ezt a nyári, intenzív Tarot tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik szeretnék a Tarot-t még az idei nyáron gyorsan megismerni.

6 héten belül, minden második héten szombaton és vasárnap várunk szeretettel az oktatáson.

Az oktatás az Alap szint 1. moduljának az anyagából áll, így a tanfolyam végezetével szeptemberben az Alap szint  2. moduljával folytatódik. A 2. modul már normál oktatási ütemben fog haladni, azaz minden második hétvégén egy vasárnapi nap.

A Tarot tanfolyam során külön figyelmet fordítunk a leadott anyagok ismétlésére és hogy személyes példákon keresztül mutassuk be a kirakások, elemzések gyakorlását.

Mivel a Tarot nem csak egy technika hanem egy életszemlélet, így tanulása a 3 év után sem szűnik meg. Jelenleg folyamatosan létezik egy 4. szint vagyis a Fakultatív évfolyam, ahol a legújabb ismerek kerülnek oktatásra.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Oktatási rend

Bevezetés

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének ismertetése, hogy a résztvevők tisztább képet kaphassanak iskolánkról és az oktatásról, eközben röviden a csoport tagjai megismerik egymást. A Tarot működési elve és története, továbbá a kártyalapok jelentéseinek alapszintű elsajátítása képezi az anyag részét.

1. Alkalom 2018.07.07.8:00 - 15:00
[table “” not found /]

Tarot technikáinak alapjai

A Piramis Tarot kirakásának megismerése, úgy mint a pakli kettéválasztásának szabályai, a kirakásban elhelyezkedő lapok sorrendje, ezáltal a kirakás formája és az energetikai és információs diszharmónia meghatározása. A Tarot kirakás során feltett megfelelő kérdés meghatározása és a helyes válasz felismerése, alkalmazva a lenyitások tanát. Az eddigi összes anyag egybe integrálása, gyakorlati példa elemzésekkel.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. Alkalom 2018.07.08.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

  3. Alkalom 2018.07.21.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Személyjelölők

A személyjelölő lapok kerülnek ebben az anyagrészben oktatásra. Elsőként megállapításra kerül mindenkinek a saját kirakásából, hogy számára melyik a legaktívabb a Tarot szerint. A személyjelölők megismerése után az egymással, a külvilággal való kapcsolatokra kerül a hangsúly.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom 2018.07.22.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Szeretetnyelvek a Tarot-ban

A szeretetnyelv határozza meg, hogy az emberek hogyan mutatják ki egy másik ember számára, hogy az fontos nekik, és hogy ők maguk hogyan várják el azt, hogy ezt kimutassák feléjük. Öt szeretetnyelvet ismerünk, amiket a személyjelölőkhöz rendelünk hozzá, így kapcsolati rendszerünket a Tarot segítségével képesek leszünk tudatosabbá tenni.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  5. Alkalom 2018.08.04.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Hatalmi játszmák és befogadó háromszög

Kapcsolataink során negatív esetben a tudattalan hatására hatalmi játszmákon keresztül kommunikálunk, ami során egymástól igyekszik a két fél energiát gyűjteni. A Tarot kirakásból megállapíthatjuk, mi jellemző ránk és hogyan tudjuk észrevenni ezt. A Befogadó háromszög megmutatja a kirakásban, hogy van-e lehetőség most a kérdés tekintetében tenni, vagy várni érdemes.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  6. Alkalom 2018.08.05.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials