• Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Miért jelentkezz a Tarot tanfolyam Alap szintjére?

 • Megismered a Tarot eredeti kirakását, a pakli ketté választási szabályait, a kirakásban elhelyezkedő lapok sorrendjét, a kirakás formáját, az energetikai és információs diszharmónia meghatározását.
 • Megtanulod, hogyan tedd fel a megfelelő kérdést.
 • Megismered a lenyitások tanát, ami a Szimbolikus Szellemi Piramis lelkét képezi, mert ezzel a legtöbb ember kérdésére megtalálhatod a helyes válaszokat a kirakásban.
 • A személyjelölők típusait is megismered, és megtanulod, hogy ki melyik személyjelölőt használja legdominánsabban.
 • Megismered az 5 szeretetnyelvet, amiket a személyjelölőkhöz rendelünk hozzá, így kapcsolati rendszeredet a Tarot segítségével képes leszel tudatosabbá tenni.
 • A tarot kirakásból meg fogod tudni állapítani, milyen hatalmi játszma jellemző az adott személyre, akinek elemzel, és milyen a külvilágra.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Tarot Alap tanfolyam egy 3 éves átfogó tarot képzés első évfolyamát képezi.
Minden tarot évfolyam 3 oktatási modulból áll.
Egy modul 3 hónapig tart.
A Tarot tanfolyam során külön figyelmet fordítunk az ismétlésre és hogy személyes példákon keresztül mutassuk be a kirakások gyakorlását.
Mivel a tarot nem csak egy technika hanem egy életszemlélet, így tanulása a 3 év után sem szűnik meg. Jelenleg folyamatosan létezik egy negyedik osztály, ahol a legújabb ismerek kerülnek oktatásra.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Oktatási rend

Bevezetés

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének ismertetése, hogy a résztvevők tisztább képet kaphassanak iskolánkról és az oktatásról, eközben röviden a csoport tagjai megismerik egymást. A tarot működési elvével és történetével továbbá a kártyalapok jelentéseinek alapszintű elsajátítása képezi az anyag részét.

1. Alkalom 2018.04.27.18:00 - 20:30
[table “” not found /]

2. Alkalom 2018.05.04. 18:00 – 20:30
[table “” not found /]

Tarot technikáinak alapjai

A Piramis tarot kirakásának megismerése, úgymint pakli kettéválasztási szabályai, a kirakásban elhelyezkedő lapok sorrendje, ezáltal a kirakás formája és az energetikai és információs diszharmónia meghatározása. A tarot kirakás során feltett megfelelő kérdés meghatározása és helyes válasz felismerése alkalmazva a lenyitások tanát. Az eddigi összes anyag egybe integrálása, gyakorlati példa elemzésekkel.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  3. Alkalom 2018.05.11. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

  4. Alkalom 2018.05.18. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

  5. Alkalom 2018.05.25. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

  6. Alkalom 2018.06.01. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

Személyjelölők

A személyjelölő lapok kerülnek ebben az anyagrészben oktatásra, elsőként, megállapításra kerül mindenkinek a saját kirakásából, hogy számára melyik a legaktívabb személyiség jelölője a tarot szerint. A személyjelölők megismerése után egymással való kapcsolatok kerül a hangsúly.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  7. Alkalom 2018.06.08. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

  8. Alkalom 2018.06.15. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

Szeretetnyelvek a Tarot-ban

A szeretetnyelv határozza meg, hogy az emberek hogyan mutatják ki egy ember másik számára, hogy fontos neki és mi hogyan várjuk el, hogy ezt kimutassák felénk. Öt szeretet nyelvet ismerünk, amiket a személyjelölőkhöz rendelünk hozzá, így kapcsolati rendszerünket a tarot segítségével képesek lehetünk tudatosabbá tenni.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  9. Alkalom 2018.06.22. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

  10. Alkalom 2018.06.29. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

Hatalmi játszmák és befogadó háromszög

Kapcsolataink során negatív esetben a tudattalan hatására hatalmi játszmákon keresztül kommunikálunk, ami során egymástól igyekszik a két fél energiát gyűjteni. A tarot kirakásból meg állapíthatjuk, mi jellemző ránk és hogyan tudjuk észrevenni ezt. A Befogadó háromszög megmutatja a kirakásban, hogy van-e lehetőség most a kérdés tekintetében tenni, vagy várni érdemes.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  11. Alkalom 2018.07.06. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

Felkészülés a vizsgára

A vizsgára felkészülés, ahol a modul alatt tanultakat újra felelevenítjük, egységbe hozzuk. A vizsgának célja felmérni a csoport szintjét és nem pedig kellemetlen helyzetbe hozni bárkit is. Kellemes nyugodt körülmények között zajlik, ami alapján megláthatjuk, kinek hol kell majd segíteni a következő modul elkezdéséig.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  12. Alkalom 2018.07.13. 18:00 – 20:30
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials