• Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Tarot Webinárium – Ismerd magad bárhol is vagy!

Otthonod kényelméből élvezheted a tanulásnak, a tudás megszerzésének és az önismeretnek igazi ízét!

Egy olyan szuperintenzív előadás-sorozat részese lehetsz most, ami teljesen egyedülálló és felépítésében is különleges!

 

A tanulás videók és élő online előadások formájában történik!

 

Hogy hogyan?

– A három megadott időpont előtt – amik az élő online előadások időpontjai – kiváló minőségű videókat bocsájtunk rendelkezésedre, amelyek külön témákra bontva segítenek megismerkedni a Szimbolikus Szellemi Piramis világon egyedülálló Tarot rendszerével. Természetesen lesz időd átnézni őket addig, míg eljön az első alkalom!

– Az elmélet után a gyakorlatra fektetjük a hangsúlyt a már említett élő online előadásokon. Itt bemutatjuk és együtt megvizsgáljuk, hogy hogyan alkalmazzuk a tanultakat és átbeszéljük a felmerült kérdéseket.

 

Miért jó ez neked?

– A videók által akkor tanulhatsz és olyan ütemben, ami számodra a legjobb – legyen akár reggel, este, a buszon ülve egy fülhallgatóval a füledben, egyszeri megnézéssel vagy többszöri meghallgatással, ide-oda tekergetéssel. Ahogy neked kényelmes!

– Nem maradsz le semmiről – az élő, gyakorló előadásokról videófelvétel készül, amelyeket professzionálisan megvágva, remek minőségben szintén biztosítunk neked!

Miről tanulsz az első modulban, avagy mit tartalmaz az első három videócsomag?

– megismered a Nagy Arkánum lapjainak jelentéstartalmait

– megismered a kapcsolatot az öt elem és az életed főbb területei között

– megismered a Tarot eredeti kirakását, a pakli ketté választási szabályait, a kirakásban elhelyezkedő lapok sorrendjét, a kirakás formáját, az energetikai és információs diszharmónia meghatározását

– megtanulod, hogyan tedd fel a megfelelő kérdést

– megismered a Szimbolikus Szellemi Piramis lelkét képező “lenyitások tanát”, amivel a legtöbb ember kérdésére megtalálhatod a helyes válaszokat

– megismerkedsz a személyjelölők típusaival is  és megtanulod, hogy ki melyik személyjelölőt használja legdominánsabban

– részletesen megismered az 5 szeretetnyelvet, amiket a személyjelölőkhöz kapcsolva harmonikussá és tudatossá teheted kapcsolati rendszeredet

– megismered a hatalmi játszmákat – az energiák működését a beszélgetésekben, társas kapcsolatokban – és azok főbb ismérveit, ami segít a kommunikációd fejlesztésében

A szuperintenzív Tarot és önismereti élmény felépítése

Az 1. modul három élő, gyakorlati alkalmának időpontjai:

Első alkalom:

2021. július 31. (szombat) 9:00 – 13:00          Videói elérhetőek 2021. Július 17-tól! + Bemutakozás (ZOOM)

Második alkalom:

2021. augusztus 07. (szombat) 9:00 – 13:00          Videói elérhetőek 2021. július 31-től!

Harmadik alkalom:

2021. augusztus 14. (szombat) 9:00 – 13:00          Videói elérhetőek 2021. augusztus 07-től!

Készülj arra, hogy a videók rengeteg információt tartalmaznak, érdemes többször megnézni őket!

Segédletek

Az elsődleges segédanyag maga videókönyvtár, amely külön témákra bontva, részletesen segíti a tanulást!

Az élő, gyakorló előadásokról is felvétel készül, melyeket megvágva, szuper minőségben biztosítjuk minden résztvevőnek, így azok újra visszanézhetők!

egyeni-tanacsadas-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

4

László Gergely

Igazgató

Több mint 10 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Az oktatás ONLINE formában zajlik!

A 23-HV évfolyam első moduljának oktatási rendje:

A piramis alapkövei

Átfogóan bemutatjuk a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerét, ezáltal a résztvevők tisztább képet kapnak iskolánkról és a rendszerről. Beszélünk a Tarot történetéről, az elemek és életünk kapcsolatáról a mindennapokban és természetesen megvizsgáljuk a Tarot Nagy Arkánumainak alapvető jelentéstartalmait is.

 

Szó lesz még a piramis (a kártya kirakási módszere) felépítéséhez szükséges alapkövek ismérveiről, szabályszerűségeiről és összefüggéseiről, így az első gyakorlati alkalommal már képes leszel “felépíteni” a piramist, hogy aztán együtt jobban belemélyedhessünk!

1. videócsomag témái
Bemutatkozás és a Tarot története, működése
Az öt elem, mint életünk alapja
A lapok alapvető jelentéstartalma
A kirakás információs diszharmóniájának meghatározása
A kirakás energetikai diszharmóniájának meghatározása és jelentéstartalmai
A piramis pozíciói

A piramis lelke és a szeretet

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének egyediségéről és valódi lelkületéről lesz szó a második csomagban, ez a lenyitások tana. Ezen felül beszélünk még a személyjelölő lapok (a Nagy Arkánum különleges lapjai) egymásra hatásáról és tulajdonságairól.

 

Mindezeket megvizsgáljuk a szeretet tükrében – megismered a szeretetnyelveket és azt, hogy hogyan, miképpen alkalmazd őket a mindennapokban, hogy könnyedebbé, élvezetesebbé és szebbé tehesd saját és a környezetedben élők életét is.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. videócsomag témái
  A piramis lelke – A lenyitások tana
  Személyjelölő lapok részletes bemutatása
  Szeretetnyelvek és a szeretet

Az energiák és az elfogadás csodája

A szeretetnyelvek megismerése után a harmadik alkalommal megismerkedhetsz az energiák áramlásával és azzal, hogy mindez hogyan ismerhető fel a Tarot kirakásokban. Mindezek építik segítői kommunikációnkat és segítik azt, hogy a későbbiekben könnyebben, érthetőbben át tudjuk adni a kártya által mutatott információkat a kérdezőnek.

 

Ezek mellett szó lesz még az elfogadás és a nyitott hozzáállás fontosságáról a Tarot kártya összefüggéseinek vizsgálata közben, ami természetesen az élethez való általános hozzáállásunkat is pozitívan érinti.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  3. videócsomag témái
  Oldási technikák
  Hatalmi játszmák
  Befogadó háromszög

Tanfolyam Materials