• Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Hétköznapi online Tarot tanfolyam

Otthonod kényelméből élvezheted a tanulásnak, a tudás megszerzésének és az önismeretnek igazi ízét!

Az előadások két hetente pénteken kerülnek megtartásra online formában egy olyan alkalmazás segítségével, ami könnyedén és ingyenes elérhető bármelyik okostelefonra és/vagy számítógépre.

Nincs olyan, hogy lemaradnál bármiről, hiszen a tanfolyamokról videófelvétel készül, amelyeket megvágva, professzionális minőségben biztosítunk minden tanuló számára! Így ha valamiért nem tudsz virtuálisan jelen lenni, könnyedén pótolhatsz!

Miért jelentkezz a Tarot tanfolyam Alap szintjére?

Megismered a Tarot eredeti kirakását, a pakli kettéválasztásának szabályait, a kirakásban elhelyezkedő lapok sorrendjét, a kirakás formáját, az energetikai és információs diszharmónia meghatározását.
Megtanulod, hogyan tedd fel a megfelelő kérdést.
Megismered a Szimbolikus Szellemi Piramis lelkét képező lenyitások tanát, amivel a legtöbb ember kérdésére megtalálhatod a helyes válaszokat.
A személyjelölők típusait is megismered, és megtanulod, hogy ki melyik személyjelölőt használja legdominánsabban.
Részletesen megismered az 5 szeretetnyelvet. Ezeket a személyjelölőkhöz rendeljük hozzá, így a Tarot segítségével harmonikussá és tudatossá teheted a kapcsolati rendszeredet.
A Tarot tanfolyam Alap szintjének elvégzésével megtanulod, hogy milyen hatalmi játszmák léteznek és a Tarot kirakás alapján fogod tudni, hogy milyen játszmában van az, akinek elemzel, és milyenben a külvilág.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Tarot tanfolyam Alap szintje 3 modulból áll, ezek hossza egyenként kb. 3 hónap, /FÉLINTENZÍV esetén kb. 5-6 hónap/.
A Tarot tanfolyam során külön figyelmet fordítunk az ismétlésre és hogy személyes példákon keresztül mutassuk be a kirakások gyakorlását.

Könyv és segédletek

A tanfolyamok elsődleges segédanyaga az alapító mester, Lekszikov Attila által írt “A nagy Tarot könyv”, amely óriási segítséget nyújt a könnyebb megérthetőséghez, használhatósághoz és táblázataival átláthatóbbá tesz bizonyos kérdésköröket.

A Tarot tanfolyam során – A nagy Tarot könyv mellett – folyamatosan biztosítunk további segédanyagokat, hanganyagokat, ábrákat a tanulóinknak, hogy még tovább könnyítsük a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének elsajátítását.

A nagy Tarot könyv és a segédletek költsége egyszeri 6500 Ft, mely az első havidíjon felül fizetendő.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Az oktatás Online formában zajlik!

A 19-PB2-1-A évfolyam 1. moduljának oktatási rendje

Bevezetés

Átfogóan bemutatjuk a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerét, ezáltal a résztvevők tisztább képet kapnak iskolánkról és a tanfolyamokról. Ezen alkalommal a csoport tagjai röviden bemutatkoznak. Szó lesz a Tarot történetéről és működési elvéről és beszélünk a kártyalapok alapvető jelentéstartalmáról is.

ELSŐ alkalommal kérjük, hogy 15 perccel hamarabb érkezzetek a beiratkozás miatt!

1. Alkalom 2020.05.22.18:00 - 20:30
[table “” not found /]

2. Alkalom 2020.06.05.18:00 - 20:30
[table “” not found /]

Tarot technikáinak alapjai

Itt a fő téma a Tarot kirakásának módszere. Ebben benne van, hogyan válasszuk ketté a paklit, és hogy a kirakásban a lapok milyen sorrendben helyezkednek el. Szó lesz a energetikai és információs diszharmónia meghatározásáról. Megtanulod a Tarot elemzés alapját képező kérdés megfelelő meghatározását, valamint hogy hogyan határozd meg a helyes választ a lenyitások tanának segítségével. Ezeken az alkalmakon gyakorlati példákon keresztül fogja szemléltetni, hogyan történik egy Tarot elemzés.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  3. Alkalom 2020.06.19.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  4. Alkalom 2020.07.03.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  5. Alkalom 2020.07.17.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  6. Alkalom 2020.07.31.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Személyjelölők

Ebben a témakörben a személyjelölő lapok kerülnek fókuszba. Meghatározzuk, hogy kinek mi a személyjelölője. Ezek megismerése után az egymással való kapcsolatokon van a hangsúly.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  7. Alkalom 2020.08.14.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  8. Alkalom 2020.08.28.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Szeretetnyelvek a Tarot-ban

A szeretetnyelv határozza meg, hogy az emberek hogyan mutatják ki egy ember másik számára, hogy fontos neki és mi hogyan várjuk el, hogy ezt kimutassák felénk. Öt szeretet nyelvet ismerünk, amiket a személyjelölőkhöz rendelünk hozzá, így kapcsolati rendszerünket a tarot segítségével képesek lehetünk tudatosabbá tenni. A Tarot segítségével megtanulod, hogy melyek az elsődleges és másodlagos szeretetnyelveid.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  9. Alkalom 2020.09.11.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  10. Alkalom 2020.09.25.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Hatalmi játszmák és befogadó háromszög

Kapcsolataikban negatív esetben a tudattalan hatására hatalmi játszmákba kényszerülünk. Ebben a játszmában energiavámpírként próbálja megszerezni a két fél egymástól az energiát. A Tarot kirakásból megállapíthatjuk, hogy aktuálisan a feltett kérdéssel kapcsolatban, mi épp milyen játszmában vagyunk. Azt, hogy a kérdéssel kapcsolatos témában van lehetőségünk tenni érte, vagy hogy inkább érdemes-e várni, a Befogadó háromszög fogja megmutatni.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  11. Alkalom 2020.10.09.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Felkészülés a vizsgára

A vizsgára tulajdonképpen egy szintfelmérő, amely során újra felelevenítjük a tanultakat. A kellemes és nyugodt körülmények között zaj vizsga megmutatja, hogy kinek és miben van szüksége segítségre, ismétlésre.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  12. Alkalom 2020.10.23.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials