A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamának moduljai és szintjei egymásra épülnek, ezért a Közép szintre való jelentkezés alapfeltétele az Alap szint elvégzése.

 • Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Mit tartogat a Tarot tanfolyam Közép szint 3. modulja?

Az elemek, melyek kapcsolatáról igen sokat beszélünk a Tarot tanításának során, nagy szerepet játszanak életünk működésében. Mindenhol jelenlévő kapcsolatokat, hatásokat vehetünk észre, melyek összefüggésben vannak életünk történéseivel.

A négy elem piramisának (levegő, víz, tűz, föld) megismerése és vizsgálata kerül a középpontba a Tarot tanfolyam Közép szintjének utolsó moduljában.

Különböző életterületeinkre való ráhatásaikat tanuljuk meg mélyebb és összetettebb szinten, hogy az életünk óceánján való hajókázásunkat ne viharok és hullámverések jellemezzék, hanem kiegyensúlyozottság, tudatosság vezérelje utunkat.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Tarot tanfolyam Közép szintje 3 modulból áll, ezek hossza egyenként 3 hónap. A teljes Közép szint elvégzése 9 hónapot vesz igénybe.

A Tarot tanfolyam minden egyes modulja során külön figyelmet fordítunk az ismétlésre és, hogy személyes példákon keresztül mutassuk be a kirakások és technikák gyakorlását.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

17-HV évfolyam 1. moduljának oktatási rendje

Az elemek mélységei

A levegő, a víz, a tűz és a föld elem négyességének vizsgálatába kezdünk bele, ami az egész harmadik modul fő témája.

1. Alkalom
[table “” not found /]

A levegő és a víz piramisa

A “kelő nap útja”, ami nem más, mint az emberi szellem felemelkedésének, tudatosodásának folyamata. Megvizsgáljuk a levegő piramisának jelentéstartalmát és az összetettségében rejlő spirituális segítségnyújtás lehetőségeit boncolgatjuk.

A kapcsolati rendszerek felépítésének komolyabb áttekintése, ahol a különböző pozíciók kulcsszavaival megtalálhatjuk a megoldást bizonyos kérdésekre.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. Alkalom
  [table “” not found /]

  3. Alkalom
  [table “” not found /]

A tűz piramisa

Az alapvető szellemi hozzáállásunk csiszolásának művészete.

Segít megadni azokat a szellemi alappontokat, amelyeket mindig szem előtt kell tartanunk, ha a lelkünkkel való kapcsolatunkat rendben szeretnénk tudni.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom
  [table “” not found /]

A föld piramisa

Vajon létezik-e olyan pont, ami minden viszonyrendszerben megállja a helyét és stabil alapja lehet az emberi életnek, létezésnek?

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  5. Alkalom
  [table “” not found /]

A piramisok egysége

A négy piramis egységes szemlélete és az ötödik elem részleteinek vizsgálata, egyben előretekintés a Kis Arkánumok misztériumába.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  6. Alkalom
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials