A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamának moduljai és szintjei egymásra épülnek, ezért a Közép szintre való jelentkezés alapfeltétele az Alap szint elvégzése.

 • Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Mit tartogat a Tarot tanfolyam Közép szint 2. modulja?

Megismerkedünk a talizmánok működési mechanizmusával és energetikai felépítésével, továbbá megtanuljuk elkészítésüket a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének használatával.

Oldópontokról tanulunk, melyek kapcsolatban állnak a Tarot-val és használatukkal segíthetünk önmagunknak és másoknak.

A csakrák és alcsakrák felépítésének megismerésével újabb mélységekig mehetünk le egy-egy tanácsadás során, hiszen ha szükségessé válik, a pontosabb időmeghatározás igen nagy segítséget nyújt.

Egészségügyi kérdések további vizsgálatára is időt szánunk, tovább boncolgatjuk a lehetséges kérdések és válaszok felismerését, a különleges lapkombinációk fontosságát.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Tarot tanfolyam Közép szintje 3 modulból áll, ezek hossza egyenként 3 hónap. A teljes Közép szint elvégzése 9 hónapot vesz igénybe.

A Tarot tanfolyam minden egyes modulja során külön figyelmet fordítunk az ismétlésre és, hogy személyes példákon keresztül mutassuk be a kirakások és technikák gyakorlását.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

17-HV évfolyam 2. moduljának oktatási rendje

Szimbólumok, amulettek, talizmánok

Mi a különbség a szimbólumok, amulettek és talizmánok között? Hogyan használhatók, melyiknek mi a szerepe és milyen hatásokkal rendelkeznek?

1. Alkalom
[table “” not found /]

Erőtalizmánok, oldópontok, Tarot

Megismerjük, hogy hogyan készítsünk erőtalizmánt a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének használatával és hogy mindez miért hasznos, mi a szerepe és hogyan használható.

Emellett különböző fizikai oldópontokról tanulunk, melyek a testünk különböző helyein találhatók és elősegítik az energetikai struktúráink harmonizálását.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. Alkalom
  [table “” not found /]

  3. Alkalom
  [table “” not found /]

Időmeghatározás

A csakrák és az alcsakrák mélyebb megismerésének és részleteibe tekintésének ideje. Ezek az ismeretek nagyban segítenek különböző időpontok meghatározásában egy-egy kirakás esetén, így könnyítve meg a tanácsadást.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom
  [table “” not found /]

Ismétlés és gyakorlás

Ismétlés, gyakorlás, elemzések, kirakások módjai, kérdések és válaszok, a tanultak egységesítése, biztos alapok kiépítése.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  5. Alkalom
  [table “” not found /]

Egységesítés

Az Alap és Közép szint két moduljának áttekintése, a tanultak gyakorlása, alkalmazásának módjai, a tanácsadás alkalmával előforduló élethelyzetek vizsgálata.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  6. Alkalom
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials