A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamának moduljai és szintjei egymásra épülnek, ezért a Közép szintre való jelentkezés alapfeltétele az Alap szint elvégzése.

 • Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Mit tartogat a Tarot tanfolyam Közép szint 2. modulja?

Ebben a modulban tovább mélyítjük ismereteinket és részletesebben betekintünk a Tarot és az egészség kapcsolatába.

A csakrák felépítését tovább boncoljuk és megismerkedünk elhelyezkedésükkel és jellemzőikkel, melyek fontosak lesznek a kirakások vizsgálatakor. Ezek az ismeretek fognak segíteni a későbbiekben különböző időminőségek, időpontok meghatározásában is, ezáltal igen fontos anyagrészt ismerhetsz meg.

A múltad határozza meg jelenedet, így nagy segítség egy-egy tanácsadás alkalmával, ha különböző történések különböző hatásait megismerhetjük, így mutatva utat a kérdezőnek az önmagára találás ösvényén.

Megismerkedünk a talizmánok működési mechanizmusával és energetikai felépítésével, továbbá megtanuljuk elkészítésüket a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének használatával.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Tarot tanfolyam Közép szintje 3 modulból áll, ezek hossza egyenként 3 hónap. A teljes Közép szint elvégzése 9 hónapot vesz igénybe.
A Tarot tanfolyam során külön figyelmet fordítunk az ismétlésre és, hogy személyes példákon keresztül mutassuk be a kirakások és technikák gyakorlását.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Oktatási rend

Szimbólumok, amulettek, talizmánok

Mi a különbség a szimbólumok, amulettek, talizmánok között? Melyiknek mi a szerepe és milyen hatásokkal rendelkeznek?

1. Alkalom 18:00 - 21:30
[table “” not found /]

2. Alkalom 18:00 - 20:30
[table “” not found /]

Erőtalizmánok, oldópontok, Tarot

Megismerjük, hogy hogyan készítsünk erőtalizmánt a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének használatával és hogy mindez miért hasznos, mi a szerepe és hogyan használjuk.

Emellett különböző fizikai oldópontokról tanulunk, melyek a testünk különböző helyein találhatók és elősegítik az energetikai struktúráink harmonizálását.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  3. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  4. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  5. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  6. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Időmeghatározás

A csakrák és az alcsakrák mélyebb ismereteibe és részleteibe tekintünk. Ezek az ismeretek nagyban segítenek különböző időpontok meghatározásában egy-egy kirakás esetén.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  7. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  8. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Ismétlés és gyakorlás

Ismétlés, gyakorlás, elemzések, kirakások módjai, kérdések és válaszok, a tanultak egységesítése.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  9. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  10. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Egységesítés

Az Alap szint és a Közép szint két moduljának áttekintése, a tanultak gyakorlása, alkalmazásának módjai.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  11. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  12. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials