A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamának moduljai és szintjei egymásra épülnek, ezért a Közép szintre való jelentkezés alapfeltétele az Alap szint elvégzése.

 • Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Mit tartogat a Tarot tanfolyam Közép szintje?

Mélyebb beletekintést nyersz a Nagy arkánumok rejtelmeibe és az alapkirakás további felhasználási módjait is megismered. Fejlesztjük az érzékeket és tovább mélyítjük tudásodat, leginkább a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerével kapcsolatban, de természetesen a Tarot képei, magának az életnek a képei.

Megtanulod, hogyan vizsgáld meg a lapokat ha egészségügyi kérdéssel találkozol egy tanácsadás során.

Megtanulod, hogyan jelennek meg a csakrák a piramis Tarot alapkirakásában, továbbá az időmeghatározások, időpontok pontosításainak technikájával is megismerkedsz.

Oldópontok megismerése és különböző segítő talizmánok készítése és használata is a Közép szint tananyagának része, melyek életünk különböző fázisaiban segítenek.

Sok időt fordítunk a gyakorlásra és ismétlésre, hogy az ebben és az előző modulban leadott tananyag stabilan beépüljön, és az elemzési, tanácsadói készség is tovább fejlődjön.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Tarot tanfolyam Közép szintje 3 modulból áll, ezek hossza egyenként 3 hónap. A teljes Közép szint elvégzése 9 hónapot vesz igénybe.

A Tarot tanfolyam minden egyes modulja során külön figyelmet fordítunk az ismétlésre és, hogy személyes példákon keresztül mutassuk be a kirakások és technikák gyakorlását.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

rez-gergely-mestertanar

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

laszlo-gergely-mestertanar

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Oktatási rend

Derivált és projektált piramis

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerében a derivált és projektált piramist olyan helyzetekben használjuk, ha egy kérdést több szemszögből szeretnénk megvizsgálni, illetve ha váratlan események következtében az energiák hatásait szeretnénk megérteni.

1. Alkalom 9:00 - 15:00
Megismerkedés a Közép szint tananyagával45 perc
Szünet10 perc
Egésznek, egészségesnek lenni50 perc
Szünet10 perc
A csakrák és a Tarot60 perc
Ebéd60 perc
Egészségügyi kérdések60 perc
Szünet10 perc
Energiaszintek50 perc

Éves kirakások, életfeladat

Minden megtestesült lélek határozott céllal érkezik a létbe. Ezt a célt, megoldandó feladatnak tartjuk, ennek a neve életfeladat. Fontos tudnunk, hogy mi is ez a mozgatórugó, ami a “háttérben” ott van a mindennapjainkban.

Megtanuljuk hogyan használjuk a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerét éves (születésnapi vagy naptári) kirakások esetében, emellett mélyebb vizsgálatnak vetjük alá önmagunkat, hogy megtudjuk mi is az a mozgatórugó, ami a “háttérben” ott van a mindennapjainkban. Erre ad választ az életfeladat kirakása és elemzése, melyet egy életben egyszer teszünk ki.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. Alkalom 9:00 - 15:00
  Lapok jelentéstartalma egészségügyi szempontból45 perc
  Szünet10 perc
  Különleges lapkombinációk50 perc
  Szünet10 perc
  Gyakorlás60 perc
  Ebéd60 perc
  Gyakorlás60 perc
  Szünet10 perc
  Gyakorlás50 perc
  3. Alkalom 9:00 - 15:00
  A Bach virágterápia és a Tarot kapcsolata45 perc
  Szünet10 perc
  Lelki állapotok és a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot50 perc
  Szünet10 perc
  Stációk vizsgálata60 perc
  Ebéd60 perc
  Gyakorlás60 perc
  Szünet10 perc
  Gyakorlás50 perc

A két hatóerő

Éves információk és energiák vizsgálata a derivált piramisok szempontjából. Pontosítás és különböző kirakások összehasonlítása, hogy tudatosabban felkészülhessünk az év közben érkező hatásokra.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom 9:00 - 15:00
  Schüssler sók és a Tarot kapcsolata45 perc
  Szünet10 perc
  Az aura és felépítése50 perc
  Szünet10 perc
  Példák, gyakorlás60 perc
  Ebéd60 perc
  Gyakorlás60 perc
  Szünet10 perc
  Gyakorlás50 perc

Első modul áttekintése

Az első modul anyagának teljes áttekintése, gyakori kérdések átbeszélése. Kulcsfontosságú, hogy az alapok mindenkinél stabilak és biztosak legyenek, ezért az ismétlés és a folyamatos gyakorlás elengedhetetlen.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  5. Alkalom 9:00 - 15:00
  Egészségügyi kérdések további vizsgálata45 perc
  Szünet10 perc
  Csakrák áttekintése50 perc
  Szünet10 perc
  Kérdések és válaszok60 perc
  Ebéd60 perc
  Ismétlések, gyakorlás60 perc
  Szünet10 perc
  Ismétlések, gyakorlás50 perc

Teljes áttekintés

Az egész éves tananyag ismétlése, kérdése megválaszolása, mivel kitűzött célunk, hogy a tanulók az életben, a mindennapokban is alkalmazni tudják a tanultakat. Ez egyben egy ideális felkészülési lehetőség az első modul záróvizsgájára is.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  6. Alkalom 9:00 - 15:00
  Testi-lelki-szellemi egészség45 perc
  Szünet10 perc
  A hármasság egysége és a Tarot50 perc
  Szünet10 perc
  Visszatérő kérdések áttekintése60 perc
  Ebéd60 perc
  Ismétlések, gyakorlás60 perc
  Szünet10 perc
  Közép szint, 2. modul áttekintése50 perc

Tanfolyam Materials