Követelmények

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamának moduljai és szintjei egymásra épülnek, ezért a harmadik modulra való jelentkezés alapfeltétele az első két modul elvégzése.

 • Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

A Tarot tanfolyam Alap szint, 3. moduljának áttekintése

A Szimbolikus Szellemi Piramis Alap szintjének harmadik moduljában a tanulók megismerkednek a derivált és projektált piramisok alkalmazási módszerével és, hogy milyen esetekben használjuk őket, esetleg mikor érdemes más technikákat segítségül hívnunk.

Mindezek mellett egy igen fontos kérdéssel, az életfeladatok kérdéskörével is foglalkozunk, hiszen mindenkinek fontos, hogy mi is az a mozgatórugó, amely vezérli életét.

Harmadrészben pedig az éves és szülinapos kirakások elemzési módszereit vizsgáljuk meg, hogy képet kapjunk az aktuális naptári vagy születésnapi évben ránk váró energiák és információk összességéről.

A modul utolsó fázisában átbeszéljük és átismételjük az előző modulban tanultakat, hiszen nagyon fontos, hogy biztos alapra építkezzünk és a tanulók a mindennapokban is magabiztosan használhassák a megszerzett tudást.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerén belül a Tarot tanfolyam Alap szintje egy három éves átfogó Tarot képzés első évfolyamát képezi.

A képzés modul rendszerű. Egy modul három hónapig tart, egy Tarot évfolyam pedig három modulból épül fel.

Minden Tarot tanfolyam során különös figyelmet fordítunk az ismétlésre, gyakorlásra és arra, hogy személyes példákon keresztül tapasztalhassák meg a tanulók a Tarot kártya rejtelmeit, csodáit.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszere nem csak egy technika, hanem egy életszemlélet, így az igazi kihívás életvitel szerűen megélni a tanultakat és alkalmazni a mindennapokban. Ezáltal maga a tanulás nem ér véget a három éves képzés után, hiszen mindig új tudás jön felszínre. A további közös tanulásra, beszélgetésekre lehetőséget biztosítunk egy folyamatosan létező ún. Továbbképzéssel, ahol a legújabb ismeretek kerülnek oktatásra.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

17-HV évfolyam 3. moduljának oktatási rendje

Derivált és projektált piramis

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerében a derivált és projektált piramist olyan helyzetekben használjuk, ha egy kérdést több szemszögből szeretnénk megvizsgálni, illetve ha váratlan események következtében az energiák hatásait szeretnénk megérteni.

1. Alkalom 2019.08.04.9:00 - 15:00
Korábbi oktatási anyag átismétlése45 perc
Szünet10 perc
Projektált piramis50 perc
Szünet10 perc
Derivált piramis60 perc
Ebéd60 perc
Példák, gyakorlás60 perc
Szünet10 perc
Példák, gyakorlás50 perc

Éves kirakások, életfeladat

Minden megtestesült lélek határozott céllal érkezik a létbe. Ezt a célt, megoldandó feladatnak tartjuk, ennek a neve életfeladat. Fontos tudnunk, hogy mi is ez a mozgatórugó, ami a “háttérben” ott van a mindennapjainkban.

Megtanuljuk hogyan használjuk a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerét éves (születésnapi vagy naptári) kirakások esetében, emellett mélyebb vizsgálatnak vetjük alá önmagunkat, hogy megtudjuk mi is az a mozgatórugó, ami a “háttérben” ott van a mindennapjainkban. Erre ad választ az életfeladat kirakása és elemzése, melyet egy életben egyszer teszünk ki.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. Alkalom 2019.08.11.9:00 - 15:00
  Éves és születésnapos kirakások45 perc
  Szünet10 perc
  Normál éves kirakás50 perc
  Szünet10 perc
  Előző életes éves kirakás60 perc
  Ebéd60 perc
  Tudattalan által befolyásolt éves kirakás60 perc
  Szünet10 perc
  Példák, gyakorlás50 perc
  3. Alkalom 2019.08.25.9:00 - 15:00
  Mi is az életfeladat?45 perc
  Szünet10 perc
  Az életfeladat kirakás50 perc
  Szünet10 perc
  Az életfeladat kirakás60 perc
  Ebéd60 perc
  Példák, gyakorlás60 perc
  Szünet10 perc
  Példák, gyakorlás50 perc

A két hatóerő

Éves információk és energiák vizsgálata a derivált piramisok szempontjából. Pontosítás és különböző kirakások összehasonlítása, hogy tudatosabban felkészülhessünk az év közben érkező hatásokra.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom 2019.08.31.9:00 - 15:00
  Éves kirakások deriválása45 perc
  Szünet10 perc
  Idővonalak és azok megalkotása50 perc
  Szünet10 perc
  Idővonal az éves és születésnapos kirakások alapján60 perc
  Ebéd60 perc
  Példák, gyakorlás60 perc
  Szünet10 perc
  Példák, gyakorlás50 perc

Első modul áttekintése

Az első modul anyagának teljes áttekintése, gyakori kérdések átbeszélése. Kulcsfontosságú, hogy az alapok mindenkinél stabilak és biztosak legyenek, ezért az ismétlés és a folyamatos gyakorlás elengedhetetlen.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  5. Alkalom 2019.09.14.9:00 - 15:00
  Hatalmi játszmák45 perc
  Szünet10 perc
  Szeretetnyelvek, személyjelölők50 perc
  Szünet10 perc
  Lenyitások, kontrol lapok60 perc
  Ebéd60 perc
  Különleges lapkombinációk60 perc
  Szünet10 perc
  Példák, gyakorlás50 perc

Teljes áttekintés

Az egész éves tananyag ismétlése, kérdése megválaszolása, mivel kitűzött célunk, hogy a tanulók az életben, a mindennapokban is alkalmazni tudják a tanultakat. Ez egyben egy ideális felkészülési lehetőség az első modul záróvizsgájára is.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  6. Alkalom 2019.09.29.9:00 - 15:00
  Előző élet és tudatalatti piramis áttekintése45 perc
  Szünet10 perc
  Derivált és projektált piramis ismétlése50 perc
  Szünet10 perc
  Életfeladat kirakásának átismétlése60 perc
  Ebéd60 perc
  Kérdések-válaszok60 perc
  Szünet10 perc
  Információk a vizsgáról50 perc

Tanfolyam Materials