Követelmények

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamának moduljai és szintjei egymásra épülnek, ezért a második modulra való jelentkezés alapfeltétele az első modul elvégzése.

 • Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

A Tarot tanfolyam Alap szint, 2. moduljának áttekintése

A Szimbolikus Szellemi Piramis Alap szintjének második moduljában a tanulók megismerkednek a jelen élet piramisához kapcsolódó egyéb hatásokkal, hogy átfogóbb képet kapjanak magáról a Tarot kártyáról és a rendszerünkről.

 • Bemutatjuk a Szimbolikus Szellem Piramis tudatalatti piramisát, amely az asztrológiából ismert csillagjegyekkel szoros kapcsolatban állva, a tudatunkon kívül álló programok működési mechanizmusáról ad információt.
 • Megismerkedhetsz az előző élet piramisával, amely egy átfogó képet ad az előző vagy párhuzamos életekből átfolyó energiák hatásairól és minőségéről.
 • Olyan módon segítünk a tudás helyes alkalmazásában, hogy oldási technikák kerülnek oktatásra, melyek segítenek az átfolyó energiák vagy tudatalatti hatások megértésében.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerén belül a Tarot tanfolyam Alap szintje egy három éves átfogó Tarot képzés első évfolyamát képezi.

A képzés modul rendszerű. Egy modul kb. három hónapig tart /FÉLINTENZÍV esetén kb. hat hónap/, egy Tarot évfolyam pedig három modulból épül fel.

Minden Tarot tanfolyam során különös figyelmet fordítunk az ismétlésre, gyakorlásra és arra, hogy személyes példákon keresztül tapasztalhassák meg a tanulók a Tarot kártya rejtelmeit, csodáit.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszere nem csak egy technika, hanem egy életszemlélet, így az igazi kihívás életvitel szerűen megélni a tanultakat és alkalmazni a mindennapokban. Ezáltal maga a tanulás nem ér véget a három éves képzés után, hiszen mindig új tudás jön felszínre. A további közös tanulásra, beszélgetésekre lehetőséget biztosítunk egy folyamatosan létező ún. Továbbképzéssel, ahol a legújabb ismeretek kerülnek oktatásra.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

18-HV évfolyam 2. moduljának oktatási rendje

Tudatalatti piramis – TUPIR

Megismerkedünk a tudatalatti működésével és a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerén belül a tudatalatti piramissal, amely az alapkirakásból képezhető le és összefüggésben áll az asztrológiából jól ismert csillagjegyekkel.

1. Alkalom 2019.11.3009:00 - 15:00
A tudatalatti működésének megismerése45 perc
Szünet10 perc
Tudatalatti piramis bemutatása50 perc
Szünet10 perc
Tudatalatti piramis felépítése60 perc
Ebéd60 perc
Tudatalatti piramis pozíciói60 perc
Szünet10 perc
Tudatalatti piramis elemzése50 perc

Előző élet piramisa – EPIR

Hitrendszer kérdése, ennek ellenére gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen hatásai vannak az előző vagy párhuzamos életeknek. Hogy ezekre rá tudjunk tekinteni és jobban megérthessük az összefüggéseket, segít a Szimbolikus Szellemi Piramis előző élet piramisa.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. Alkalom 2019.12.1409:00 - 15:00
  Előző és párhuzamos életek45 perc
  Szünet10 perc
  Előző élet piramis bemutatása50 perc
  Szünet10 perc
  Előző élet piramis felépítése60 perc
  Ebéd60 perc
  Előző élet piramis pozíciói60 perc
  Szünet10 perc
  Előző élet piramis elemzése50 perc
  3. Alkalom 2020.01.1109:00 - 15:00
  Ismétlés45 perc
  Szünet10 perc
  EPIR és TUPIR elemzések gyakorlása50 perc
  Szünet10 perc
  A három piramis vizsgálata60 perc
  Ebéd60 perc
  Gyakorlás60 perc
  Szünet10 perc
  Gyakorlás50 perc

Gyakorlás, képességfejlesztés

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tanulóknak lehetősége nyíljon gyakorlásra, hogy a megszerzett ismereteket “élesben” alkalmazhassák egymás kirakásait megfigyelve, elemezve. Tapasztalatunk szerint, ilyenkor lehet a legtöbbet tanulni, finomhangolni a megszerzett tudást.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom 2020.01.2509:00 - 15:00
  Ismétlés45 perc
  Szünet10 perc
  Gyakorlás50 perc
  Szünet10 perc
  Gyakorlás60 perc
  Ebéd60 perc
  Gyakorlás60 perc
  Szünet10 perc
  Gyakorlás50 perc

Oldási technikák

Hogyan tegyük életünket boldogabbá, könnyedebbé annak tudatában, hogy az előző alkalmakkor megismertük a tudatalatti hatásokat és az esetleges előző életek energiáit? Fontos tudnunk, milyen technikákat alkalmazzunk a tudatosításra, a hatások finomítására, esetleg megszüntetésére.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  >
  5. Alkalom 2020.02.0809:00 - 15:00
  Oldási technikák bemutatása45 perc
  Szünet10 perc
  Oldási technikák működési elve50 perc
  Szünet10 perc
  Oldási technikák helyes alkalmazása60 perc
  Ebéd60 perc
  Kérdések és válaszok60 perc
  Szünet10 perc
  Gyakorlás50 perc

Egységesítés és szintfelmérő

Áttekintjük az első és második modulban tanultakat, hogy egységesítsük a megszerzett információkat, emellett az első modulhoz hasonlóan szintfelmérőre kerül sor, ami képet ad arról, hogy mit szükséges esetleg ismételni a harmadik modul során.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  6. Alkalom 2020.02.2209:00 - 15:00
  Tanultak egységesítése45 perc
  Szünet10 perc
  Tanultak egységesítése50 perc
  Szünet10 perc
  Kérdések és válaszok60 perc
  Ebéd60 perc
  Szintfelmérő60 perc
  Szünet10 perc
  Szintfelmérő áttekintése50 perc

Tanfolyam Materials