Követelmények

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamának moduljai és szintjei egymásra épülnek, ezért a második modulra való jelentkezés alapfeltétele az első modul elvégzése.

 • Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

A Tarot tanfolyam Alap szint, 2. moduljának áttekintése

A Szimbolikus Szellemi Piramis Alap szintjének második moduljában a tanulók megismerkednek a jelen élet piramisához kapcsolódó további hatásokkal, hogy átfogóbb képet kapjanak a Tarot kártya mélységeiről.

 • Bemutatjuk a Szimbolikus Szellem Piramis tudatalatti piramisát, amely az asztrológiából ismert csillagjegyekkel szoros kapcsolatban állva információt ad a kérdéssel kapcsolatos, tudatunkon kívül álló programok működési mechanizmusáról.
 • Megismerkedsz az előző élet piramisával, ami a jelen élet kirakásából kiindulva egy átfogó képet ad az átfolyó energiák minőségéről és hatásairól.
 • Olyan oldási technikák kerülnek oktatásra, melyek segítenek az esetlegesen átfolyó energiák vagy tudatalatti hatások megértésében, így könnyítve meg életed, hogy még tudatosabb emberré válhass.

A Tarot tanfolyam felépítése

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerén belül a Tarot tanfolyam Alap szintje egy három éves átfogó Tarot képzés első évfolyamát képezi.

A képzés modul rendszerű. Egy modul három hónapig tart, egy Tarot évfolyam pedig három modulból áll, amelyek egymásra épülnek.

Minden Tarot tanfolyam során különös figyelmet fordítunk az ismétlésre, gyakorlásra és arra, hogy személyes példákon keresztül tapasztalhassák meg a tanulók a Tarot kártya rejtelmeit, csodáit.

Fontos hangsúlyozni, hogy a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszere nem csak egy technika, hanem egy életszemlélet, így a tanulás nem ér véget a három éves képzés után, hiszen mindig új tudás jön felszínre, ami további tanulást és fejlődést eredményez. Erre lehetőséget biztosítunk egy folyamatosan létező negyedik osztállyal, ahol a legújabb ismeretek kerülnek oktatásra.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Oktatási rend

Tudatalatti piramis – TUPIR

A tanulók megismerkednek a tudatalatti működésével és a Szimbolikus Szellemi Piramis tudatalatti piramisának felépítésével, amely a jelen élet kirakásából képezhető le a csillagjegyek tükrében.

1. Alkalom 2018.12.03.18:00 - 20:30
[table “” not found /]

2. Alkalom 18:00 - 20:30
[table “” not found /]

3. Alkalom 2018.12.17.18:00 - 20:30
[table “” not found /]

Előző élet piramisa – EPIR

A tudatosabb élet felé vezető úton felmerül az emberben a kérdés, hogy milyen hatásai lehetnek az előző vagy párhuzamos életnek, életeknek. Ezek megvizsgálásában és megismerésében segít az előző élet piramisa. A tanulóknak lehetősége nyílik, hogy meglássák az összefüggéseket, ezáltal világosabban láthatják az életükben jelenlévő hatásokat.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom 18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  5. Alkalom 2019.01.14.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  6. Alkalom 2019.01.21.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Gyakorlás, képességfejlesztés

A fejlődéshez és képességeink kibontakoztatásához elengedhetetlen a gyakorlás, a gyakorlás és a gyakorlás. A tanulók egymás kirakását megfigyelve, elemezve gyakorolhatják a Tarot olvasást.

 

 

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  7. Alkalom 2019.01.28.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  8. Alkalom 2019.02.04.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Oldási technikák

Fontos tudni, hogy az előzőleg megismert tudatalatti hatásokat és előző életek energiáit hogyan ismerhetjük fel, és mi a teendő a jelen életünkben azért, hogy tudatosabbá tehessük létezésünket. Megtanuljuk, hogyan és milyen technikákat alkalmazzunk a tudatosításra és a hatások finomítására, enyhítésére vagy megszüntetésére.

 

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  9. Alkalom 2019.02.11.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

  10. Alkalom 2019.02.18.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Egységesítés

Egy olyan összefoglaló alkalom, ahol áttekintjük az első és második modulban tanultakat és egységesítjük a megszerzett ismereteket, ezzel is segítve, hogy a tanulók még többet láthassanak az egészből, hiszen az egész mindig több mint a részek összege.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  11. Alkalom 2019.02.25.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Vizsga

Az első modulhoz hasonlóan egy olyan vizsgára kerül sor, ami segít felmérni nekünk és a tanulónak egyaránt, hogy mi az amit ismételni szükséges a harmadik modul kezdetekor.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  12. Alkalom 2019.03.04.18:00 - 20:30
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials