Szotyori István

Nagymester

A spiritualitással egyetemista koromban találkoztam először, ahol beiratkoztam egy agykontroll tanfolyamra, ami elindított azon az úton, amely később meghatározta egész életem. Megtanultam az autogén tréning technikáját,  a Transzcendentális Meditációt, a tudatos álmodás technikáját, valamint az asztrális projekciót, és több meditációs technikát is.

 

Még aktív sportpályafutásom alatt jártam a Mantra Természettudományi Szabadegyetemre, ahol parapszichológusként végeztem.
Ezután 3 éves képzés keretében elvégeztem a Lekszikov Attila Péter nevéhez fűződő Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanfolyamot és  2013-ban megkaptam a Tarot Nagymesteri címet.

 

2012-ben elvégeztem a R.A.I. AROLO-TIFAR bioenergetikai és kristálygyógyító tanfolyamát. Azóta a R.A.I. hivatalos oktatójaként tanítom az AROLO I.-II. modult, mely főleg bioenergetikai diagnosztikát és kezelést, auratisztítást, tértisztítást foglal magában. A TIFAR kristálygyógyítás tudásom gyarapítása végett  elvégeztem egy különálló kristályprogramozó tanfolyamot is.

 

2011-től kezdve Dr. Molnár Gábornál folytattam tanulmányaimat  az Önmegvalósítás Művészete címmel tartott parapszichológiai tanfolyam-sorozatán.   Mestereim, Lekszikov Attila és Dr. Molnár Gábor bíztatására 2011-ben Ámon Angélával megalapítottuk a Suprame Szellemi Központot Tatán a szülővárosomban, mely az alternatív gyógyászati technikák és tanfolyamok, egyéni kezelések gyűjtőhelye lett.

 

Nagy örömömre szolgál, hogy immár a spiritualitás, mely régen még csupán a hobbim volt, mára munkámmá, hivatásommá és életutammá is vált, melyet szeretnék az arra nyitottakkal megosztani egy magasabb szintű jövő megteremtéséért.

Oktatási szám

H-0002 FO