Razieli beszélgetés – 2020. Karácsony

Az esemény online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük a foglalt időpontja előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!


 

Az ég szava szól, az ég szava

visszhangzik minden kérdésben.

Lásd meg a harmóniát magadban,

a körülötted rejlő szépségben.

A kérdés a Tiéd, ha Te is akarod!

Bátran élj vele, lépj ennek tudatában!

Hisz az ég szava szól, az ég szava

tükröződik kérdéseid visszhangjában!

 


Egy ilyen különleges, feladatokkal teli év vége felé közeledve sok kérdés fogalmazódik meg az emberben az életével, létével kapcsolatban. Talán mondhatjuk, hogy most még nagyobb szükség van a válaszokra, a megértésre, mint az ezelőtti években bármikor.

 

Fontos, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az esetlegesen megváltozott életkörülményeinkből és mindent pozitívan szemléljünk, mert a szépség megtalálása minden helyzetben a legfontosabb.

 

2020-ban az utolsó lehetőség, hogy a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének pártfogójával, Raziel arkangyallal “személyesen beszélgethess” Lekszikov Attila közreműködésével, ahol az alapító mester, mint médium van jelen.

 

Milyen ez az egész, mire számíthatok?

 

Az biztos, hogy egy olyan beszélgetésre számíthatsz, amit még nem tapasztaltál. Lehetőséged lesz téged foglalkoztató kérdéseket feltenni, melyeket érdemes előre összegyűjteni. A kérdéseidre pedig egy magasabb szintről, más nézőpontból származó válaszokat kaphatsz, így olyan tudásra tehetsz szert, amit megértve és jól felhasználva, a lehető legtöbbet hozhatod ki életedből.

 

Esemény időpontja:

 

2020. december 18. péntek  8:00-16:00
2020. december 19. szombat 8:30-17:30
2020. december 20. vasárnap 9:00-18:30

 


(Egy résztvevőnek 30 perc áll rendelkezésre, de lehet párosan is jelentkezni, ekkor egy közös órán át lehet kérdezni a két főnek.)

Ára: 15.000 Ft/fő/30 perc

Van még szabad hely!

    Számlázási cím

    Kérlek, válaszd ki az időpontot!

    Igen, feliratkozom a hírlevélre, hogy elsőként értesüljek a friss kedvezményekről, az új tanfolyamokról, eseményekről és bejegyzésekről!

    szechenyi-banner