Razieli beszélgetés – 2020. Karácsony

Az esemény online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük a foglalt időpontja előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!


 

Az ég szava szól, az ég szava

visszhangzik minden kérdésben.

Lásd meg a harmóniát magadban,

a körülötted rejlő szépségben.

A kérdés a Tiéd, ha Te is akarod!

Bátran élj vele, lépj ennek tudatában!

Hisz az ég szava szól, az ég szava

tükröződik kérdéseid visszhangjában!

 


Egy ilyen különleges, feladatokkal teli év vége felé közeledve sok kérdés fogalmazódik meg az emberben az életével, létével kapcsolatban. Talán mondhatjuk, hogy most még nagyobb szükség van a válaszokra, a megértésre, mint az ezelőtti években bármikor.

 

Fontos, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az esetlegesen megváltozott életkörülményeinkből és mindent pozitívan szemléljünk, mert a szépség megtalálása minden helyzetben a legfontosabb.

 

2020-ban az utolsó lehetőség, hogy a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének pártfogójával, Raziel arkangyallal “személyesen beszélgethess” Lekszikov Attila közreműködésével, ahol az alapító mester, mint médium van jelen.

 

Milyen ez az egész, mire számíthatok?

 

Az biztos, hogy egy olyan beszélgetésre számíthatsz, amit még nem tapasztaltál. Lehetőséged lesz téged foglalkoztató kérdéseket feltenni, melyeket érdemes előre összegyűjteni. A kérdéseidre pedig egy magasabb szintről, más nézőpontból származó válaszokat kaphatsz, így olyan tudásra tehetsz szert, amit megértve és jól felhasználva, a lehető legtöbbet hozhatod ki életedből.

 

A jelentkezők párban vannak jelen (egyszerre két ember), így akkor sem kell aggódnod, ha esetleg kifogynál a kérdésekből. Ráadásul a tapasztalat azt mutatja, hogy ha két ember egy időpontba kerül, gyakran összefüggések fedezhetőek fel kérdéseikben, élethelyzetükben, így tudják segíteni egymást, akár kérdésekkel, akár a kapott válaszaikkal. Egy-egy “párnak” egy egész óra áll rendelkezésre, hogy az őket foglalkoztató kérdéseket feltegyék.

 

Esemény időpontja:

2020. december 19. szombat 8:00-16:00 (max.2 résztvevő/óra)

2020. december 20. vasárnap 8:00-16:00 (max.2 résztvevő/óra)

 

Ára: 15.000 Ft/fő

 

 

Ha ketten jönnétek (pároddal, barátoddal, ismerősöddel, bárkivel), akkor kérjük jelentkezzen be ő is, VAGY jelentkezz be az ő nevében ugyanazon időpont kiválasztásával. Ha nem tudod az e-mail címét, akkor nem baj, add meg ugyanúgy a tiédet, hogy megkapd a visszaigazoló levelet!

Van még szabad hely!

Számlázási cím

Kérlek, válaszd ki az időpontot!

Igen, feliratkozom a hírlevélre, hogy elsőként értesüljek a friss kedvezményekről, az új tanfolyamokról, eseményekről és bejegyzésekről!