Razieli beszélgetés – 2020. Húsvét

A jelenlegi helyzet különlegességéből adódóan, mivel megszűnt a létszámkorlát a Húsvéti liturgiára vonatkozóan, ezért azzal kedveskedünk Nektek, hogy mindenki, aki jelentkezik a Razieli beszélgetésre most INGYENESEN vehet részt a péntek esti liturgián is!

Tehát a Razieli beszélgetésre való jelentkezéssel automatikusan hozzáférést kapsz  a Húsvéti liturgiához szükséges Zoom belépési linkhez és kódhoz, amiket az esemény előtt küldünk majd e-mail címedre!

Sok szeretettel várunk titeket, hiszen együtt, egymás kezét fogva mindig könnyedebbé, szebbé és élvezetesebbé tehetjük az utat!


Ha kérdésed van mindig tedd fel, 

ez az, mi rendületlenül vezessen.

Jól kérdezni művészet, tedd hát azzá, 

hogy a válasz maga magas légbe emeljen.

Magasztos mondatok, végtelen útvesztők, 

légy könnyed, a szándékod pedig  legyen tiszta.

Ez határozzon meg minden pillanatban, 

s égi segítőd minden szavad issza.


Az esemény online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük a foglalt időpontja előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

Közeleg Húsvét és a ünnepre való tekintettel különleges esemény készülődik!

 

2020-ban most van itt a lehetőség, hogy a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének pártfogójával, Raziel arkangyallal “személyesen beszélgethess” Lekszikov Attila közreműködésével, ahol az alapító mester, mint médium van jelen.

 

Milyen ez az egész, mire számíthatok?

 

Fontos kérdések ezek, amik évről évre felmerülnek.

Az biztos, hogy egy olyan beszélgetésre számíthatsz, amit még nem tapasztaltál. Lehetőséged van téged foglalkoztató kérdéseket feltenni, ahol egy magasabb szintről, más nézőpontból származó válaszokhoz juthatsz, így olyan tudásra tehetsz szert, amit megértve és jól felhasználva, a lehető legtöbbet hozhatod ki életedből.

A jelentkezők párban vannak jelen (egyszerre két ember), így akkor sem kell aggódnod, ha esetleg kifogynál a kérdésekből. Ráadásul a tapasztalat azt mutatja, hogy ha két ember egy időpontba kerül, gyakran összefüggések fedezhetőek fel kérdéseikben, élethelyzetükben, így tudják segíteni egymást, akár kérdésekkel, akár a kapott válaszaikkal. Egy-egy “párnak” egy egész óra áll rendelkezésre, hogy az őket foglalkoztató kérdéseket feltegyék.

 

Esemény időpontja:

2020. április 10. péntek 12:00-17:00 (max.2 résztvevő/óra)

2020. április 11. szombat 8:00-17:00 (max.2 résztvevő/óra)

 

Ára: 15.000 Ft/fő

 

Ha ketten jönnétek, akkor kérjük jelentkezzen be ő is, VAGY jelentkezz be az ő nevében ugyanazon időpont kiválasztásával. Ha nem tudod az e-mail címét, akkor nem baj, add meg ugyanúgy a tiédet, hogy megkapd a visszaigazoló levelet!

Van még szabad hely!

    Számlázási cím

    Kérlek, válaszd ki az időpontot!

    Igen, feliratkozom a hírlevélre, hogy elsőként értesüljek a friss kedvezményekről, az új tanfolyamokról, eseményekről és bejegyzésekről!

    szechenyi-banner