Razieli beszélgetés – 2019.

A kiindulópont a végpont is egyben

láthatod a szellemben, lélekben, testben.

Összeér a kör, csatlakozva magába, 

az energia elér az év utolsó havába.

Fogd a kezét annak ki feléd nyúl, 

lásd az ő arcát, nézz a felszínen túl.

Emeld tekintetét a felhőkön át, 

hogy mindig lássa a holnaptól a mát.


Évente csak egy-egy jeles alkalommal van lehetőség Raziel arkangyallal, a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerének pártfogójával “személyesen beszélgetni“, ahol Lekszikov Attila alapító mester, mint médium van jelen.

Karácsony ünnepe minden évben ezen jeles alkalmak egyike, így ahogyan több éve már, idén is lehetősége van minden jelentkezőnek megtapasztalni ezt a csodálatos élményt, tanítási-tanulási formát.

Különleges alkalom ez, amikor olyan szemszögből hallhatsz válaszokat, olyan megközelítési módokat ismerhetsz meg, melyek túlmutatnak az emberi logika határain és a sokat látott embernek is csak elvétve juthatnának eszébe. A következtetések mások, hiszen maga a nézőpont is más, így egészen új tapasztalásokat eredményezhet.

Érdemes eljönni!

A jelentkezők párosával vannak jelen és, hogy mindenkinek elegendő időt biztosítsunk, egy-egy párnak egy egész óra áll rendelkezésre, hogy az őket foglalkoztató kérdéseket feltegyék.

Esemény időpontja:

2019. december 20. péntek 8:00-20:00 (max.2 résztvevő/óra)

2019. december 21. szombat 8:00-17:00 (max.2 résztvevő/óra)

2019. december 22. vasárnap 8:00-17:00 (max.2 résztvevő/óra)

Ára: 15.000 Ft/fő

Ha ketten jönnétek, akkor kérjük jelentkezzen be ő is, VAGY jelentkezz be az ő nevében ugyanazon időpont kiválasztásával. Ha nem tudod az e-mail címét, akkor nem baj, add meg ugyanúgy a tiédet, hogy megkapd a visszaigazoló levelet.

Van még szabad hely!

    Számlázási cím

    Kérlek, válaszd ki az időpontot!

    Igen, feliratkozom a hírlevélre, hogy elsőként értesüljek a friss kedvezményekről, az új tanfolyamokról, eseményekről és bejegyzésekről!

    szechenyi-banner