Húsvét öröme – Razieli beszélgetés

Rejtélyes húsvét

„Halk szó szólt a csendben:

Három kereszt áll a golgotán

Egy a testért:

a cselekedetekért.

Egy a szellemért:

az egészségünkért.

Egy a lélekért

a szeretetért.

Lásd és tanulj!

Cselekedd egészen a szeretetet.”

Lekszikov Attila: Rejtélyes húsvét,

részlet


Időpont változás: Az esemény április 17. szerdáról április 18. csütörtökre került!

Áldás és tanítás vár minket 2019. április 18-án. Raziel kérésére és a húsvét örömére, szeretettel várlak benneteket egyéni tanításra, beszélgetésre és közös emlékvacsorára.  Öltöztessük lelkünket az újjászületés, a tavasz, a kezdet fényébe, hogy utunkat a jelen boldogsága és az örök létezése járja át.

Razieli beszélgetés, egyéni tanítás: 8:00-17:00-ig, óránként 2 ember együttes jelenlétében. Ára: 15.000 Ft/fő

Ünnepi liturgia és emlékvacsora: 18:00-21:00, maximális létszám: 12 fő. Ára: 15.000 Ft/fő

Kérjük, hogy az Ünnepi liturgián való részvételi szándékodat külön e-mailben jelezd (ha a Razieli beszélgetésre is jelentkezel, akkor a Jelentkezésen felül), melyet az info@piramistana.com e-mail címre várunk.


Fény és az út:

„Folyamatos változás, átalakulás az élet. Aki energiát fektet a változásba, boldog lesz az. Aki ébred, a Fényre léphet. Nem téved el a sötétség ösvényén, hisz saját lelkéből árad a Fény. Az ébredő az életre, a Létre figyel-Ő. S ha odafigyelsz a külső Fényre, a belső Fényedet látod benne kivetülve. Egy létezőben annyi öröm, annyi teremtés s annyi boldogság van, amennyit meg tud osztani és fel tudja ismerni a külvilágban. Ha ez megy, az Egyhez érsz el és Egy-ben lesz az életed. Ez az út, amely minden magasságot elér, s ez az út, amely minden mélységet megjár. Ami nehéz, azt könnyűvé teszi, s ami nehéz azt felemeli. Fel az Égbe, a magas légbe, három világ közepébe. Egyesíti a múlt energiáját a jelen lehetőségét és az eléd jövő jövőt. S ilyenkor a három egy lesz. Így észreveheted, hogy a múlt jön eléd és a jövőd a múltad, amelyen túlmutathatsz.”

„Az igazi világosság eljött volt már a világba, a mely megvilágosít minden embert.

A világban volt és a világ általa lett, de a világ nem ismerte meg őt.”

János evangéliuma, 1. fejezet 9 – 10. verse

Van még szabad hely!

    Számlázási cím

    Kérlek, válaszd ki az időpontot!

    Igen, feliratkozom a hírlevélre, hogy elsőként értesüljek a friss kedvezményekről, az új tanfolyamokról, eseményekről és bejegyzésekről!

    szechenyi-banner