Razieli beszélgetés

Megintett az élet

 

„Megintett az élet, és én fejem lehajtva, kértem.  Miért bánt engem, ki szeret? Ki a fényből, a földre küldött le. Miért hagy engem árván, bajok végtelen árján? Hogy gondoljam, hogyan érezzem, hogy szeret? Mikor egyedül küzdők a semmiben. Mit kell tennem, hogy fogja kezem. Sötétségben a boldogságra, hogyan leljek? Árva szavaim meghallja-e? A titkok-titkát ki fedi fel? Kérdések és kérések, válaszokat kaphatok-e? Igen itt vagyok, szólt egy szelíd hang némán.”

Lekszikov Attila

 

Raziel arkangyal minden évben két alkalommal lehetőséget biztosít nekünk, hogy meghittebb körülmények között, személyesen is kérdezzünk tőle, „beszélgessünk” vele. A jelentkezőknek egy óra áll rendelkezésére, hogy feltegye az őt foglalkoztató kérdéseket és emellett beszélgessen a Szimbolikus Szellemi Piramis égi pártfogójával.

 

Hogy mindenkinek elegendő időt biztosítsunk, egy-egy órában mindössze két ember van jelen (Lekszikov Attila közvetítőként + két kérdező személy).

Esemény időpontja:

2018. december 21. pénteken 8:00-17:00 (óránként 2-2 ember)

2018. december 22. szombaton 9:00-17:00 (óránként 2-2 ember)

Ára: 10.000 Ft/fő

 

 

Van még szabad hely!

    Számlázási cím

    Kérlek, válaszd ki az időpontot!

    Igen, feliratkozom a hírlevélre, hogy elsőként értesüljek a friss kedvezményekről, az új tanfolyamokról, eseményekről és bejegyzésekről!

    szechenyi-banner