• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Áttekintés

Mai világunkban egyre inkább háttérbe szorultak az alapvető minőségeink és azok megélései. Egyre több nő küzd azzal, hogy olyan szerepekben álljon helyt, ami női énjétől távol áll vagy idegen. A média, a társadalmi elvárások torzító hatásai mindannyiunknak plusz terheket okoznak. Megoldásokra és biztos alapokra van szükségünk, hogy meg tudjuk valósítani a harmóniát életünkben.

Egy olyan tanfolyamot ajánlunk számodra, amely során a cél az, hogy megismerkedjünk női énünk alapvető adottságaival, és képessé váljunk befogadó női énünket működtetni, azt egonkkal elfogadva, harmóniában, kiteljesedve megélni, mindehhez felhasználva a női körünk támogató energiáit.

 

„Minden nőben él egy zabolátlan és időtlen lény, az Ősi, Természeti Asszony a maga hatalmas erejével, éles ösztöneivel, szenvedélyes kreativitásával és korlátlan tudásával.”

Clarissa Estes

 

A folyamatnak lesznek spirituális elemei, és egészen hétköznapi részei is.

A tanfolyam felépítése

A tanfolyam 8+1 alkalomból áll.

 

A tanfolyam során ráláthatunk megérintődéseinkre, hol, miként sérült, törött az adott szakasz minősége bennünk. A kör során lesznek gyakorlatok, oldások, meditációk. Természetesen ez csak a munka kezdete a számodra, de minden szakasz problémájához tartozik javasolt segítő terápia, hogy merre indulj el az adott témában. Az alkalmanként meghirdetett tematika változhat, de minden témára sor fog kerülni. A változást a körben lévő történések, az aktualitások, és a „lejövő látásaim” befolyásolhatják.

 

A körben megérintődni lehet, és kell is. Ez egy lelki, és szellemi munka, ezért a tanfolyamnak nincs órarend szerű beosztása. Mindenre, és mindenkire a kellő időráfordítás van biztosítva, így nincs szoros, kötött időbeosztás.

 

Az első 13 nőtársam jelentkezését tudom fogadni, legyen bensőséges, meghitt körünk, ahol mindenki megfelelő figyelmet kaphat, és adhat. Nagyobb létszám esetén párhuzamosan új körrel haladunk.

 

A jövő évi időpontok még szervezés alatt állnak. Ahogy összeáll a képzési naptár, azonnal kaptok értesítést az időpontokról.

A tanfolyamra való jelentkezés feltételei

Ebben a munkában nagyon fontos a kör közös energetikájának fenntartása, az együtt haladás. Ehhez szükséges mindannyiunk folyamatos jelenléte, és ezért kérünk tőled elköteleződést. Amikor nem vagy jelen a körben, akkor tényleg hiányozni fogsz. Varázsos személyed, energiád, mosolyod, könnyeid. Hiányod veszteség lesz a csoport számára, és számodra is.

Ezért szükséges:

 

– 18.000 Ft előleg befizetése a következő számlaszámra: 10402551-86665355-55531009

 

– Vállalnod, hogy amikor nem veszel részt a körön, az alkalom részvételi díját akkor is átutalod, befizeted. Az egyes körök anyagát így is megkapod, ugyanis a zárt csoportban utólagosan megosztom, a kiosztott anyagokat feltöltöm.

 

– A fennmaradó díj hónapról hónapra való fizetése.

 

– A tanfolyamhoz készült, zárt Facebook csoportban virtuális közösség vállalása a többiekkel.

 

– Állj készen, hogy a lelked egy megtartó közösség részévé váljon, mely körből barátságok és támogatói kapcsolatok virágozzanak, melyek hatással lehetnek elkövetkezendő életedre.

 

– Rövid bemutatkozó e-mail küldése, elérhetőséggel és címmel.

 

Amennyiben szeretnél jelentkezni, de úgy érzed, hogy jelen pillanatban gondot okoz, az alábbi telefonszámon hívj és megbeszéljük a részleteket: Bakos Judit, +36 30 561 6723

 

Bakos Judit

Mestertanár

Bakos Juditnak hívnak, Fitoterapeuta természetgyógyász, Tarot mestertanár vagyok. Az energetika mindig közel állt hozzám, ezért igyekeztem megismerni a különböző technikákat. Dr. Bíró Dénestől bioenergetikát tanultam, majd végeztem Reikit, Aroló I-II-t, Angyalgyógyító I-II-t, Prána nadit, és Ultrát. Már az egyészségügyi főiskolán felmerült a gondolat bennem, hogy az embert, mint egységet kell kezelni, és látni. Olyan módszert kerestem, ami segít leképezni egy ember energetikai, és információs állapotát, ami megmutatja, hogyan épül fel a test-lélek-szellem egyensúlya. Ezt a teljességet a Tarot rendszerében találtam meg. Olyan folyamatosan bővülő ismereteket, és technikákat kaptam a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszerében, amit segítői munkám során alkalmazni tudok, és saját életfeladataim megoldásában is segítenek. Beilleszthető a többi tanult technika, és teljes egységet alkot.

 

Elérhetőségeim

napfordulo21@gmail.com
+36305616723

Oktatási rend

1. Alkalom 2019.01.19.9:00 - 17:00

Meghatározzuk szükségleteink, a kör működését befolyásoló alapvető igényeinket. Ki vagyok én? Hol van erre a kérdésre a válasz? Szó lesz a női működésünkről, mind fizikális, lelki és szellemi szinten. Milyen a női energetika? Megkeressük, hogyan tudjuk a saját energiánkat érzékelni, alakítani. A női életciklusaink, melyek az alap adottságainkhoz kapcsolódnak, segítik a rálátást arra is, hogy hol, milyen feladatokkal kell szembe néznünk életünk útján. Kicsit kitekintünk, hogyan működtették mindezt a természeti népek, és hogyan használták szertartásaikban és spirituális misztériumokban.

Témák:

– Érzések és szükségletek

– A Női kör belső rendje, a benne rejlő erő

– Női működésünk alapjai, energetikai jellemzők

– Spirituális misztériumok, beavató szerek

– Életkör – a női lét hét/tizenhárom archetípusa

2. Alkalom 2019.02.23.9:00 - 17:00

Megismerkedve női működésünk alapjaival, megkeressük, hogy hol, és mikor történtek törések eddigi életutunk során. Milyen blokkok és elakadások nehezítik az áramlást női erőnkben. Dolgozunk az anyai és generációs mintákon. Az anya, anyakép fontossága is előtérbe kerül, valamint az anyasebek gyógyítása. Megtanulunk kapcsolódni női őseinkhez és a női segítőkhöz, beleállva saját energia rendszerünkbe.

 

„Álmodom egy nőről akit nem ismerek,

Forró, és különös, áldott, nagy Látomás,

aki sohasem egy, aki sohase más,”

Verlaine

Témák:

– Női szerepek és elvárások

– Elszigetelődés és torzulások a média hatására

– Életküszöbök és krízisek

– Vérmisztérium az első menstruációtól a menopauzáig, méh-erőnk

– Ciklustudatos női lét

3. Alkalom 2019.03.23.9:00 - 17:00

Működésünk megismerése mellett szükséges, hogy megértsük a férfit is. A férfit, aki először, mint apa van jelen az életünkben. Milyen az apa minta? Olyan társat választunk, vagy pont az ellenkező tulajdonságokkal bírót, mint az Apánk? Fontos, hogy megértsük, hogyan gondolkodik, kommunikál egy férfi. Rá kell látnunk saját férfias oldalunkra. Vajon a férfi oldalunk a domináns? Hogyan tudjuk önmagunk női és férfi oldalát egyensúlyban tartani, jól működtetni?

 

“Szeretett Istenem, hadd bontakozzon ki a nagyszerűség a férfiban, akivel vagyok. Hadd bontakozzon ki a ragyogás és az öröm a nőben, aki vagyok. Hadd hagyjuk magunk mögött összetört énjeinket, hogy felemelkedhessünk a fénybe. Gyógyítsd be sebeinket, és áldd meg álmainkat. Köszönöm, Uram. Áldás.”

Marianne Williamson

Témák:

– Apa, apakép

– Biztonság a külvilágban

– Határok vagy korlátok

– Hogyan működik, hogyan kommunikál egy férfi?

4. Alkalom 2019.04.20.9:00 - 17:00

A lélek a feladatai megoldásához leszületése előtt segítőket választ. Nem csak testi tulajdonságokat, női vagy férfi minőséget, családi karmát, népet és rasszt, hanem olyan embereket, akik tükörként, mesterként segítik a tanuló folyamatainak megélését.

A legfontosabb segítője lesz fejlődésében és feladatai megoldásában a párkapcsolata. A legtisztább, legerősebb tükörként tükrözi társa a tanulandó feladatot és a megoldást is.

A párkapcsolat kérdése nem csak a vágyak megélése örömben, hanem a felvállalások megoldására irányuló szövetség is. Miért fontos a papír? Mit jelent egy névváltoztatás energetikailag? Mitől leszünk EGY? Milyen a jó szex? Mit tudok tenni, hogy működjön, és jól?

 

“Isten áldjon meg minden jövendő gyermeket azzal, hogy szívbéli örömmel várják a világra! Mert ennél nagyobb áldás nincsen. Hacsak az nem, hogy ez az öröme anyjának, apjának később is megmarad, egész gyermekkorában és azon túl is.”

Varga Domonkos

Témák:

– Párkapcsolat, házasság, szexualitás

– Párkapcsolati piramis – mitől párkapcsolat egy kapcsolat?

– Kapcsolati kommunikáció, konfliktusok kezelése

– Párkapcsolati Tarot kirakás

5. Alkalom 2019.05.18.9:00 - 17:00

A női lét egyik legfontosabb lépése a gyermek vállalása. Vajon mindenkinek kell szülni? Mit is jelent az életet adni kifejezés? Fizikális síkra hozni valamit szintén ugyanúgy valaminek a megszülése, megszületése. Egy párkapcsolat családdá alakulása és a gyermek foganása, megszületése életünk meghatározó eseménye, de az egyik legnagyobb próbatétele és krízishelyzete is. Lehet jól csinálni? Hogyan tehetjük a legjobban megélhetővé? Mi történik, ha késik a gyermekáldás? Hol, és hogyan szüljünk? Anya születik.

Témák:

– Fogantatás, szülés, születés

– Anyaság kontra énidő

– A kötődéseink, kapcsolódásaink gyógyítása

– Elfogadás, befogadás, elengedés

– Magzati Tarot kirakás

6. Alkalom 2019.06.09.9:00 - 17:00

Anyának lenni mit is jelent? A női életciklus meghatározó szakasza. Csak az válik anyává, aki gyermeket szül? Karrier vagy anyaság? Összeegyeztethető? Avató minőség vagy beavatott minőség? A női generációk hogyan tudják támogatni az anyát és a családot. Gyermeknevelésről. Határok kijelölése, illetve korlátozás vagy szabadság. Mesék világa. Mit veszítünk az anyasággal, és mit nyerünk.

Témák:

– Anyaság kontra énidő

– A kötődéseink, kapcsolódásaink gyógyítása

– Női generációk egymás között

– Családi működés

– Milyen mintákat adunk tovább, gyermek „nevelés”

– Veszteségeink

7. Alkalom 2019.06.29.9:00 - 17:00

Lehet, hogy még nem tartasz itt a női életszakaszaidban. De reméljük, eljutsz majd ide úgy, mint az édesanyád és a nagymamáid. Veszteségeink pedig mindig lehetnek. Hogyan tudjuk megélni és hogyan tudjuk a gyászmunkát elvégezni. Mikor vesztünk lélekrészt? Milyen tünetei vannak a lélekrész vesztésnek? Bölcs Anya vagy Banya? A halál misztériuma.

Témák:

– Változó kor

– A bölcsülés kora, méltóság és életöröm megőrzése, tapasztalatok továbbadása

– Női generációk egymás között

– Elfogadás, elengedés még egyszer

– Válás, szakítás vagy szakadás

– Veszteségeink, az elvesztés fájdalma, lélekrész vesztéseink, gyász

8. Alkalom 2019.07.13.9:00 - 17:00

Szó lesz arról, hogy Nőként hogyan tudsz kiteljesedni és a szakaszokat megélni. Tudni a helyünket, azt elfogadni. Egységben jelen lenni. Szeretetben. A női minőséget fényként képviselni. A férfival egységben. Önmagunkat nő-véreinkben meggyógyítani, egymást támasztva. Ez a boldogság útja, ez a Boldogasszony útjának tanítása.

 

„Boldogasszonyunk ősanyai, istenanyai gyökereket mutat. A Boldogasszonyság magába foglalja a Fény őrzését, annak visszaadását, Ő a kapuja életnek-, halálnak, Ő a Föld, melyből minden földi élet sarjad és Ő az, aki befogadja a már nem használt testet, hogy újra születhessen általa. Óvja, védi a föld teremtményeit. Allegorikusan a magyar néphagyományban Ő a magyar Föld, ami össze van kapcsolva egy égi magyar földdel, amiből folyamatosan újraszülethetik a magyar élet.”

V. Molnár József

Témák:

– A női szerepekben megjeleníthető szakralitás, női együttműködés

– Kapcsolódás Földanyánkhoz

– Aranyasszonyok

– Miben segít nekünk és hol találjuk a Tarot rendszerén belül a női mintáinkat

– Boldogasszony évkörünk, az ünnepek megjelenése a Tarot kirakásban

9. Alkalom 2019.08.10.9:00 - 17:00

A kilencedik – egyben utolsó – egy különleges alkalom, melynek témája, felépítése nagyban függ a csoport tagjaitól és az előző alkalmak során felmerült kérdésektől.

Témák:

  • Meglepetés

Tanfolyam Materials