Nagy Gyula

Hivatalos felhasználó

 

„Lelkünk a Mindenség ablaka önmagára, Egónk pedig a rés az ablaktáblák között.”

 

Nagy Gyula vagyok, 1979.12.29.-én születtem Budapesten.
Fiatalkorom nagy részében elkísért egyfajta kívülállóság, ezért másokat, önmagamat figyelve próbáltam kitalálni, miben is különbözöm.

Feltűnt, hogy mások nehézségeinek megoldása, azok lehetséges kimenetele, mind -utólag is- hasznosnak tűnő tanácsokká állnak össze a fejemben, de hiányzott a közvetítő közeg.

Az a mód ahogyan a másik felé nem csak elmondható, de a másik számára (be)fogadhatóvá is válik az információ, ami valamiért bennem bukkant fel és aminek forrásáról éppúgy semmiféle fogalmam nem volt. A dolgot szintén nehezítette, hogy hatalmas lámpaláz uralt le, még a legkisebb szereplések alkalmával is.

 

Megoldás, magyarázat után kutatva, eleinte a legkönnyebben elérhető analógiás rendszer, az asztrológia felé fordultam, ami az emberek sokszínűségét, egyfajta rendezettebb sokszínűséggé alakította bennem. Felismerni, miként dolgozik a hasonló felépítés -emberekben más-más szinteken-, illetve ezek mögé látva észrevenni a mindannyiunkat mozgató, erőket hatalmas fejlődési pont volt számomra.

 

Innen már nem igazán volt megállás. Pár évnyi asztrológiai magán tanulás után, a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen-re kerültem. Ahol 2013-ban elvégeztem a Mesteri Elme képzést, majd egy további 3 éves képzés keretében Szellemi Gyógyító – Parapszichológus szakon is végeztem 2018-ban.
A képzések során bepillantás nyerhettem az Asztrológia, Extraszenzorika és Programozás/Pszichotronika, Kronobiológia, Kínai metafizika/medicina, energia gyógyászat, működésével, alapjaival.
Csakúgy mint az évezredeken átívelő, archaikus/archetipikus képek rendszerét, a Világot és az egyént a maga teljességében és időtlenségében is megjeleníteni képes Tarot rendszerét.

 

Ezért kézenfekvőnek tűnt számomra, hogy az analógiás rendszereket integrálni tudó Szimbolikus Szellemi Piramis az út, amelyen tanulmányaimat, elhivatottságomat, segítő szándékomat megélni kívánom.
Úgy hiszem Lekszikov Attila rendszere adja a leginkább személyre szabható lehetőségét annak, hogy információs -szükség esetén terápiás- megoldási utat mutasson a mindennapok problémáival szemben, az ember valódi fejlődésének útján.

 

 

Elérhetőségeim:
Tel.: +36 20/446 0827

Oktatási szám

H-0063 FO