Hozd ki magadból a legtöbbet!

Jelentkezz és tudd meg mit hoz számodra az új életéved!

Párkapcsolat

Régóta keresem életem párját, de van-e esély arra, hogy az új életévemben megtalálom? Mit tehetek azért, hogy a kapcsolatom a párommal boldog és szeretetteljes legyen? Érdemes a párkeresésre több időt és energiát fordítanom az új életévemben? Hogyan léphetek ki a szingli létből? Hogyan válasszak párt, hogy hosszú távon boldog legyek? Mit várhatok az új életévemben bizonyos férfival / hölggyel való viszonyomtól? Mit tudok tenni azért, hogy el tudjam engedni azt az exemet, amelyiket eddig nehezen tudtam?

Család

Miért nem harmonikus a kapcsolatom az édesapámmal, édesanyámmal? Miért nem tudok megbocsátani a családtagjaimnak? Hogyan oldjam meg a szeretteimmel kapcsolatos konfliktusaimat? Miért nem tudok segíteni a szeretteimnek? Mit csináljak a gyerekemmel, hogy jól tanuljon, boldog és sikeres legyen? Hogyan tudok harmonikus, szeretetteljes családi légkört teremteni?

Pénzügyek

Hogyan tudom leghatékonyabban növelni pénzügyi bevételeimet? Mikor és mibe érdemes az új életévemben befektetnem? Honnan várhatok nagyobb pénzügyi bevételt? Miért nem annyi a pénzem, amennyire én vágyom? Hogyan lehetek tudatosabb pénzügyeim kezelésében? Mitől lesz számomra sikeres üzletileg az új életévem?

Egészség

Mennyi időt fordítsak egészségmegőrzésre? Melyik testrészre és szervre érdemes leginkább odafigyelnem az új életévemben? Milyen sportág szolgálja leginkább az egészségemet és közben nyújt olyan élményt, amire vágyom?

Munka

Melyik pozíció / szakterület / szakma a legjövedelmezőbb számomra az új életévemben? Mi a vállalkozásom és az alkalmazott számára a legjobb megoldás arra vonatkozóan, hogy elváljanak útjaink? Milyen dolgokra érdemes leginkább odafigyelnem az alkalmazottak kiválasztásával kapcsolatban? Mikor érdemes munkahelyet váltanom? Érdemes az új életévemben külföldi munkavégzésben gondolkoznom? Hogyan érjem el, hogy vállalkozásom a lehető legsikeresebb legyen az új életévemben?

Otthon

Érdemes-e költöznöm, és ha igen, mikor? Mikor újítsam fel a lakásom / házam? Melyik a legideálisabb időszak lakás vagy ház eladásra, esetleg vételre? Melyik házat / lakást vegyem meg? Hogyan és mikor érdemes ingatlanba fektetnem?

Tanulmányok

Melyik tanfolyam / szak / képzés a legmegfelelőbb számomra? Külföldön, vagy belföldön érdemes tanulnom? Érdemes az új életévemben halasztanom az egyetemen, főiskolán? Mi a megoldás arra, hogy nyelvet szeretnék tanulni, de hiába próbálkozom évek óta, egyszerűen nem megy?

Utazás

Mikor és hol érdemes külföldön nyaralnom? Miért érzek hívogatónak egy-egy külföldi országot vagy várost? Mi dolgom van külföldön? Várhatóan jó élményekkel gazdagodom a tervezett utazásom során?

Harmóniában az asztrológiával

A Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerében a pozíciókat bolygók is képviselik, éppúgy ahogyan a Tarot kártyáit. Az asztrológia szerinti éves elemzés és a Szimbolikus Szellemi Piramis által adott születésnaptól számított éves elemzés harmóniában van egymással, továbbá átfedi és kiegészíti egymást.