László Gergely

Mestertanár

1987-ben május 11-én születtem, Budapesten és az ég megáldott azzal a lehetőséggel, hogy édesapám az ezotéria iránt komoly érdeklődést mutatott, – úgy mint az asztrológia és vegetáriánus táplálkozás -, ezzel megadva életem feladatának a táptalaját, hiszen beleszülethettem egy olyan férfiképbe, archetípusba, ahol egy férfinak a spiritualitás része a személyiségének. Édesanyám gyógypedagógusként dolgozik, ami által megismerhettem az empátiának, az oktatásnak egy nagyon emberi formáját. Húsz éves korom óta, foglalkozom mélyebben a spiritualitással és kezdetek óta számíthattam a szüleim támogatására.

Így lehettem képes ezt a vonalat magamban folyamatosan erősíteni, belső indíttatásomnak megfelelően. Húsz évesen már erősen mozgolódik a kérdés az emberben, hogy mivel foglalkozzon az életében. Számomra a legdominánsabb mindig az élet és lélek mozgatórugóinak a megértése volt, így kereső utamon a parapszichológiát kezdtem tanulni. Természetesen a tanulmányaim alatt folyamatosan az volt a kérdésem, hogy hogyan működik az élet, mi a jó és mi a rossz? Hogyan tudnám az életet mindennel úgy összeegyeztetni, hogy az mindenkinek a lehető legjobb legyen.

„Kerestem az iránytűt.”

A Mantra Alternatív természettudományi Szabadegyetemen, ahol parapszichológia szakon, az ezotériának több fajtáját oktatták úgy, mint: asztrológiát, kínai medicinát, kabbalát, tarot és persze az ezotéria mellett anatómiát, vallásismeretet, mitológiát is. A Mantra harmadik évében találkoztam Lekszikov Attilával, aki a tarot kártya működését és használatát mutatta be nekünk, vidám egyszerű de mégis zseniális stílusával. Az oktatása első alkalommal nyilvánvalóvá tette számomra, hogy merre kell tovább mennem, hiszen Ő rendelkezik „az iránytűvel”, lelkének belső hangjával. Így kezdtem meg nála tanulmányaimat.

Lekszikov Attila több évnyi tanítása során megismerhettem önmagam és saját korlátaimat. Tudatosan megfigyelhettem félelmeimet, amiket felismerve folyamatos belső munkával mai napig oldok. Megértettem, hogy nincs jó és rossz, a dolgok csak dolgok, és világomban nincs tőlem független létező és a szeretettől csak a félelem látszólagos léte választ el. Eme felismerések vittek el oda, hogy vállaljam fel a felelősséget a saját életemért.

E bemutatkozó sorok írásakor már a tarot, az égi törvények tanulásának azon szakaszához jutottam, ahol annak szeretetteljes, de igazságos tovább adása a tanulandó feladat, a cél. Ég bennem az akarat, hogy másokat a tanítás által szolgálhassak és reményeim szerint, beteljesítem általa azt, amiért e bolygóra jöttem!

Oktatási szám

H-0009 FO

László Gergely tanfolyamai