Kun Csabáné Szabó Marianna

Hivatalos felhasználó

Gyermekkorom óta vágytam a hétköznapokon túli csodákra, a mesék szeretetteljes, varázslatos világába, de huszonéves koromban Szepes Mária egyik előadásán érintett meg először az ősi tudás misztériuma, amelyre régóta vágyott a lelkem. Az általa elmondottak olyan hatással voltak rám, hogy azt követően sorban olvastam műveit és ekkor csodálatos világ tárult elém.

 

Már több mint 20 éve ismerkedtem meg REIKI-vel, amely kitágította számomra a világot és az általam addig tapasztalt 3 dimenzión túllépve csodálatos élményekkel gazdagodtam. A REIKI energiája elragadott és mára a családom minden tagja a hétköznapokban alkalmazza ezt a csodálatos tudást, élvezi jótékony eredményeit.

 

Elindultam egy úton, melyen lépésről lépésre haladva szereztem új ismereteket. Kristálygyógyászatot, asztrológiát, logoterápiát és egzisztencia analízist tanultam, majd néhány évvel ezelőtt találkoztam Lekszikov Attilával, a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot alapító mesterével, akinek útmutatásával 3 év alatt elsajátítottam az emberiség számára rendelkezésre álló ősi módszert a Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszerét. Évszázadok óta sokan kutatták már a tarot titkait és felépítettek kisebb rendszereket, de a rejtett tudás birtokába csak erőfeszítések árán juthatunk. Attila kitartó munkája és rendkívüli fogékonysága révén szintetizálta és tette teljessé ismét számunkra az ősi tudást, a titkot, amelyre lelkünk mélyén mindannyian kíváncsiak vagyunk.

 

Emlékezz a gyermekkori vágyaidra, vigyél fényt az életedbe, légy egészséges, örülj és ragyogj!

 

Oktatási szám

H-0021 F