Kovács Sára Judith

Hivatalos Felhasználó

Rólam azt tartják, hogy szigorú, de jól tud hallgatni. Alapvetően vidám életszerető természetem van. Sokáig abban a hitben voltam, hogy racionálisan gondolkodom, miközben gyerekkorom óta megéreztem és megálmodtam dolgokat.
Aztán ahogy teltek az évek, az ember részint a tapasztalatokból, részint a környezetünkben vagy a velünk történt tragikus esetek nyomán el kezd gondolkodni. Ki vagyok Én, és miért itt, miért ebben az országban, és egyáltalán honnan származunk.
Így a kedvtelésből olvasott ezoterikus könyvek helyett már érett felnőttként beiratkoztam a S.K. Grafológiai és Írásszakértői Oktatási Központba, hogy komoly tanulás árán válasz kapjak kérdéseimre. Grafológusként kevésnek találtam a világ keletkezésével kapcsolatos ismereteimet, így jutottam el a Mantra Szabadegyetemre, ahol tanultam asztrológiát, numerológiát, filozófiát, pszichológiát, vallástörténetet, kínai medicinát, stb. Közben tanultam a Szimbolikus Szellemi Piramis rendszerét is. Akik ismernek, azt mondják, nekem mindegy milyen típusú kártya van a kezemben, mert mind megszólal.
Régóta foglalkozom tanácsadással, de tudom, hogy igazából senkinek nem lehet tanácsot adni. Minden ember tökéletesen tudja a saját helyzetét, tudja annak megoldását, csak egy valamit nem tud, a hogyant. Nem képes rá. Ezért kerestem azt a módszert, ahol mindenki a saját belső erőforrását felhasználva képes változtatni, így elvégeztem Marton Ildikó és dr. Marton Victor hipnózis kurzusait, ahol sikeres vizsgát tettem. Hálás vagyok és köszönettel tartozom minden tanárom, mesterem emberi és szakmai segítségéért, mellyel pályafutásom kezdetén segítettek.
A tanfolyamok elvégzése után teljes jogú tagja lettem a Komplementer Hipnózis Egyesületnek, ami Magyarországon, és a National Guild of Hypnotist szervezetének, amely nemzetközi szinten működik.

Oktatási szám

H-0015 F