• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is az a Kis Arkánum?

Köznapi kifejezéssel élve tehát: amíg a Nagy Arkánum a ható erőket fejezi ki, mint Okokat (mit, miért?), addig a Kis Arkánum a „hogyan?” kérdésre ad választ, azaz hogyan hatnak, miként nyilvánulnak meg a dolgok az elemek játékában. Ez az életed tervezési folyamatában adhat hasznos segítséget: tervként egy megvalósulási folyamatot láthatsz benne. A Nagy Arkánum tehát általában a helyzet passzív elfogadására épít, a Kis Arkánum pedig az aktív teremtésre összpontosít, hogy sorsod, saját történeted kovácsa lehess, élelmesen felhasználva az elemek misztériumát.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

A Kis Arkánumok ereje, avagy tervezés határtalan hatalma

A Kis Arkánumok helyes megismerése elvezet bennünket a helyes hozzáállás kialakításához, amellyel a Nagy Arkánumok által jelzett erő-minőségek tudatosan aktualizálódó fizikai megvalósítására leszünk képesek. A Kis Arkánumok értelmezhetően kifejezik, hogy mikor, mit, hol, és hogyan tegyünk azért, hogy a bennünk lévő teremtő szeretetet aktív cselekvőként mind tudatosabban tudjuk megélni!

Őseink végtelen bölcsességet hagytak ránk az Időben, azért, hogy a „tudó” megélje „jó sorát”, amiért a földre jött, s egyre magasabb tudatállapotba kerülve feljebb és feljebb lépjen a létezés ranglétráján. Nemesedvén a vaskor (érmék), a rézkor (kardok), az ezüstkor (kelyhek) után az aranykor (botok) végtelen bőségét érheti el. Izgalmas utazásra hívlak tehát, hogy megismerve létezésed titkait hatékonyan tervezni és szervezni tudd életedet!

1. Alkalom 2021.03.28.9:00 - 18:00
[table “” not found /]

Tanfolyam Materials