Húsvéti ünnepi liturgia – 2020.

Az esemény  most teljesen egyedi módon, online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a liturgia kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

Szeretettel várunk Téged egy olyan eseményre a Razieli beszélgetés első napjának estéjén, ami külön élményszámba megy minden alkalommal, ha az embernek van lehetősége részt venni rajta!

 

Fontos az elején hangsúlyozni, hogy a résztvevők száma korlátozott, így érdemes minél hamarabb jelentkezni!

 

A húsvéti ünnepi liturgia Lekszikov Attila vezetésével kerül megrendezésre, ami egy olyan különleges, közös meditációval elősegített angyali segítségkérés, amely közelebb viszi a résztvevőket önmagukhoz. Egy olyan belső utazás, ahol az ünnep energiáit tudatosan, együttesen használjuk fel arra, hogy megújulva, a világ felé kinyílva folytathassuk az év további részét.

 

A böjti időszak – amit ha nem tart az ember, akkor is egy megtisztulási időszak az évben – után, megtisztulva, új energiákkal feltöltekezve folytathatjuk a tanulás és a tanítás útját, melyben Raziel arkangyal is a segítségünkre lesz, hiszen ilyen jeles alkalmakkor, kivétel nélkül külön tanítás hangzik el a résztvevők részére, ami sehol máshol nem hallható!

Húsvéti ünnepi Liturgia – 2020.

Van még szabad hely!

    Számlázási cím

    Igen, feliratkozom a hírlevélre, hogy elsőként értesüljek a friss kedvezményekről, az új tanfolyamokról, eseményekről és bejegyzésekről!

    szechenyi-banner