• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Mi is az az Elemzéstan?

Mindazoknak, akik már tanulták vagy éppen most tanulják a Szimbolikus Szellemi Piramis világon egyedülálló Tarot rendszerét, egy különleges lehetőség, hogy elemzési praktikákat, kulcsfontosságú pontokat ismerhessen meg.

Beszélgetések, elemzések, vizsgálódások és tapasztalatcserék vannak az Elemzéstan középpontjában, hiszen a gyakorlat ebben a rendszerben is fontos. Minél több szituációval, kirakással találkozik az ember, annál nyugodtabban és biztosabban ismeri fel a lapok jelentéstartalmának összefüggéseit és sajátítja el a pozíciók és lenyitások sajátosságait.

A tanfolyamon elsősorban az egyszerűségre törekszünk, hogy minél könnyedebben és érthetőbben ragadjuk meg a kirakások képeit, a kérdések és válaszok összekapcsolódását. Átbeszéljük, hogyan segíthetünk a kérdezőnek abban, hogy megtalálja saját válaszait. A hangsúlyt a jelen élet kirakására helyezzük.

Mindig jusson eszedbe:

Ha elakadás van az életed bármely területén, tedd fel a kérdést a kártyának, ezáltal beszélgetést kezdeményezel ÖNMAGADDAL. Hiszen a kártya te magad vagy, akit pedig felkérsz, hogy utat mutasson a lapok képei alapján, a te hangodon szól hozzád!

 

Itt a helyed, ha:

– gyakorolnád a Tarot tanácsadást, az egyszerűsítés technikáit

– tapasztalatot cserélnél társaiddal, akik maguknak vagy másoknak segítenek az Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot rendszere által

– finomhangolnád ismereteidet

– néha bajban vagy, hogy mit figyelj, hogyan indulj el egy-egy tanácsadás alkalmával

– imádod a Tarot-t

– tudni akarod, hogyan fogalmazd meg a kérdező számára érthetően a választ

– sok kérdésed van egy-egy elemzéssel kapcsolatban

– megismerkednél mások élményeivel, tapasztalataival, látásmódjával

Az Elemzéstan felépítése

A tanfolyam és annak menete attól is függ, hogy milyen kirakásokkal, helyzetekkel, tapasztalatokkal találkozunk az egyes alkalmakkor. A Tarot maga, és a rendszer összetettsége miatt alapvető kérdésköröket természetesen mindenképpen érintünk.

 

Nevéből adódóan, főleg elemzésekkel fogunk foglalkozni, melyek mögött megvizsgáljuk a magyarázatokat és összefüggéseket.

 

A képzés három alkalomból áll, mindegyik 9:00-15:00-ig, melyben az egy órás ebédszünet is benne van.

 

Az órarendben található címszavak útmutató jellegűek, azokat az alapvető kérdésköröket mutatják, melyeket érinteni fogunk. Ez természetesen a csoport igényeitől függően változhat.

Helyszín

A tanfolyam a Hattyúház (a jól megszokott Klubtól 50 méterre) harmadik emeletén kerül megrendezésre. Az épület különleges jellegéből adódóan, a harmadik emeletre mindössze egy emeletet kell felmenni a főbejárat szintjétől.

Cím: 1015 Budapest, Hattyú utca 14.

Réz Gergely

Mestertanár

A Tarot és a Mester által, egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

Oktatási rend

Első alkalom

1. Alkalom 2019.03.03.09:00 - 15:00
Összehangolódás50 perc
Szünet10 perc
Szó-szám-szimbólum50 perc
Szünet10 perc
Sorrendiségek60 perc
Ebéd szünet60 perc
Elemzések60 perc
Szünet10 perc
Elemzések50 perc

Második alkalom

2. Alkalom 2019.04.28.09:00 - 15:00
Összehangolódás50 perc
Szünet10 perc
A vizsgálódás módjai50 perc
Szünet10 perc
Egyszerűsítés60 perc
Ebéd szünet60 perc
Elemzések60 perc
Szünet10 perc
Elemzések50 perc

Harmadik alkalom

3. Alkalom 2019.05.04.09:00 - 15:00
Összehangolódás50 perc
Szünet10 perc
Kérdések és válaszok50 perc
Szünet10 perc
Elemzések60 perc
Ebéd szünet60 perc
Elemzések60 perc
Szünet10 perc
Elemzések50 perc

Tanfolyam Materials