• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

A fenséges szó, avagy a létrehívás

A levegő elem szerepe az emberi életben. Megtanulhatjuk helyesen alkalmazni az ehhez az elemhez tartozó minőségeket, tehát az egésszé válást. Azt, hogy hogyan alakítsuk gondolatainkat helyesen szavakká, ami különösen fontos a hétköznapokban, hiszen a beszéd alapvető fontosságú életünk minden egyes területén.

 

Emlékezzünk, szóból ért az ember és szó-vá tesz mindent. Hogyan működnek mindebben közre az angyalok? Hogyan segíthetik elő a szavak formálásának művészetét? Vajon kimondott mondataink angyali erőt hordoznak? Vajon életünk fényei az égnek fényei-e?

 

Ezen az alkalmon az ősi levegő elem mágikus szavait és formáit vesszük górcső alá.

Tematika 2020.05.03.15:00 - 20:00
Szeretnélek szeretni50 perc
Szünet10 perc
Megmutatni magam, hogy teljessé váljak50 perc
Szünet10 perc
Blokkok és akadályok felismerése60 perc
Ebédszünet 60 perc
Az elengedés ereje: "az Ő szintjén őszintén"60 perc
Szünet10 perc
A teljesség útjára való lépés egészségben50 perc

Tanfolyam Materials