• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Szeretlek, sajnálom, kérlek bocsáss meg, köszönöm

A négy elem oldóformulái. Vajon helyesen alkalmazzuk-e ezeket a mágikus szavakat? Megtanulhatjuk életünk fő területeit, mint például a párkapcsolat, a pénz, a munka és az egészség, e szavak szerint jól alakítani. Mert: „Pusztába kiáltó szó, készítsétek elő az úrnak útját.”

 

Mert szóból ért és szó-vá tesz az ember.

 

Vajon kimondott mondataink angyali erőt hordoznak-e? Vajon életünk fényei, az égnek fényei-e? Ezen az alkalmon az ősi négy elem mágikus idézőformáit vesszük górcső alá, mert nem mindegy mikor, melyiket és legfőképpen hogyan alkalmazzuk.

Tematika 2020.04.26.15:00 - 20:00
Szeretlek: Levegő elem, Gábriel arkangyal.50 perc
Szünet10 perc
Kérlek: Víz elem, Rafael arkangyal.50 perc
Szünet10 perc
Bocsáss meg: Föld elem, Uriel arkangyal60 perc
Ebédszünet 60 perc
Köszönöm: Tűz elem, Michael arkangyal60 perc
Szünet10 perc
Egészség, párkapcsolat, pénz, munka, egyenlő boldogság.50 perc

Tanfolyam Materials