• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam  kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Égből jövő fény, új remény

Mint minden évben, a húsvét ünnepe elhozza számunkra a megváltás, a megváltoztatás új reményét. Az égbe emelt Istenember jelképével megmutatja számunkra az utat, a „szűk ösvényt”, amin haladva egy teljesebb életet élhetünk. A megtestesült szeretet, a megváltás misztériumát megélve együtt ünnepelhet ember és angyal. Így hidalható át az a szakadék, amely föld és ég között húzódik.

Ezen az alkalmon megtanulhatjuk ezt a híd szerepet, a kapuk őrének szerepét. Megélhetjük, megérezhetjük az Atlantisz főpapjának adott jóslat beteljesülésében jelenlévő bizonyosságot, miszerint: „Ami a kettős tűz által vízbe süllyedt el, az visszatér, mikor kettős vízbe ér a tűz.”.

Tematika 2020.03.29.15:00 - 20:00
Veled és általad, de mindenkor benned. Húsvét misztériuma50 perc
Szünet10 perc
Angyali erők. (Meditáció)50 perc
Szünet10 perc
Víz és tűz. De miért mindenből kettő?60 perc
Ebédszünet 60 perc
Itt és még hol (párhuzamos létezések meditáció)60 perc
Szünet10 perc
Áldás és köszöntés.50 perc

Tanfolyam Materials