• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Felkészülés a megújulásra

Mint minden évben, a tavasz közeledtével érkezik a megújulás ideje is. Ahogyan közeleg a jobb idő, hosszabbodnak a nappalok és egyre melegebbek a nap sugarai, úgy érezzük magunkban az új energiákat.

Bár korainak tűnhet még, de hamarosan itt van húsvét is, a tudatos ember pedig folyamatosan munkálkodik, jelen van a pillanatban, hogy a lehető legharmonikusabban élhesse meg mindazt.

Beszéljük át, vizsgáljuk meg, hogy mi szükséges a húsvét ünnepét megelőző böjti időszak pozitív megéléséhez és milyen feladataink lehetnek ebben a különleges időszakban, hogy intenzívebb segítséget kaphassunk égi segítőinktől.

Tematika 2020.02.23.09:00 - 15:00
Tudatos készülődés50 perc
Szünet10 perc
2020-as év nagyböjti számítás szabályai 50 perc
Szünet10 perc
2020-as év nagyböjti számítás szabályai 60 perc
Ebédszünet 60 perc
Feladataink tudatosítása60 perc
Szünet10 perc
Személyre szabott táblázatok elkészítése50 perc

Tanfolyam Materials