• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Új év angyali szemmel

Ahogyan az előző alkalommal arról szó volt, az angyalok velünk vannak mindig, minden pillanatban. Így van ez minden egyes új esztendőben is, nincs ez másképpen 2020-ban sem.

Megvizsgáljuk, hogy mit is jelent az új év az angyalok szempontjából, milyen hatása lehet rájuk nézve az új energiáknak. Mélyebben utánajárunk, hogy hogyan jelennek meg az új év energiái a velük való kapcsolódásainkban és miképpen érthetőek meg mindezek összefüggései.

Meditáció, áldás – és tanácskérés az új esztendőre!

Tematika 2020.01.12.09:00 - 15:00
Új év angyali szemmel50 perc
Szünet10 perc
Meditáció, kapcsolódás50 perc
Szünet10 perc
Új év - új célok60 perc
Ebédszünet 60 perc
Energiák rendeződése60 perc
Szünet10 perc
Meditáció, tanácskérés50 perc

Tanfolyam Materials