• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Angyalok mibenléte

Betekintés tartunk az angyalok világának gondolkodásba. Továbbá, olyan fogalmakat érintünk, mint: 

  • dimenziók 
  • párhuzamos létvalóságok 
  • és ezek, hogyan befolyásolják mindennapi életünket. 

Fontos lesz annak a felismerése, hogy mit jelent az, hogy légy angyalod sűrűbb mása”. Hogyan tudod az együttműködést közötted és angyalod között megerősíteni? Az angyalok által nyújtott segítségek pontosítása. Hogyan kérjünk más embereknek? 

Tematika 2019.11.24.09:00 - 15:00
Angyali világ50 perc
Szünet10 perc
Dimenziók, párhuzamos létvalóságok 50 perc
Szünet10 perc
Légy angyalod sűrűbb mása 60 perc
Ebédszünet 60 perc
Angyalkommunikáció megerősítése 60 perc
Szünet10 perc
Más emberek megsegítése az angyalokkal 50 perc

Tanfolyam Materials