• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Áldj meg engem, áldj meg engem!

Az év első hónapjában mindig az „ismeretlenbe” lépünk. Érkeznek az új év energiái, érkeznek az újdonságok. Ez az az időszak, amikor még gyakran keressük a helyünket és a sok teendő mellett elfelejtünk befelé figyelni.

 

Szólítsuk meg őrangyalunkat, hogy az adott időminőséget a lehető legjobban meg tudjuk élni. Tanuljuk meg közösen, hogy hogyan és mire is helyezzük a fókuszt ahhoz, hogy a jelenben rejlő lehetőségeket mindig az egyetemes szeretet áramláshoz kapcsolódva, az új évben is jól fel tudjuk használni. Ezt a tudást pedig egész évben alkalmazhatjuk, hiszen az év minden pillanatában aktuális lehet.

Tematika 2021.01.24.8:00 - 13:00
Mindennek rendelt ideje van és ideje minden akaratnak50 perc
Szünet10 perc
A 2021-es év angyali szemmel50 perc
Szünet10 perc
Teremtek vagy bevonzom?60 perc
Ebédszünet 60 perc
Az éves vágy -, cél - és bakancslistánk?60 perc
Szünet10 perc
A mindennapok feladatai50 perc

Tanfolyam Materials