• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

“Mennyből az Angyal, eljött hozzátok…”

Az év utolsó hónapjában, az advent várakozásában, éljük át együtt a lélek végtelen örömének és szeretetének kiárasztását. Öleljük át az anyag sötétségében megbúvó belső, gyermeki lelkünket a megbocsájtás valódi erejével. Ebben az időszakban a tisztulás a legfőbb feladatunk, ez az amire figyelnünk kell, és együtt hangolódhatunk közösen az előttünk álló ünnepre. Együtt készülünk a hála kifejezésére, a köszönetmondásra, amire a legnehezebbnek tűnő pillanatokban is képesnek kell lennünk. Ez az igazi alázat. A kettő pedig nem lehet egymás nélkül!

 

Készüljünk együtt egy angyali liturgiával, a fény piramisának lehívásával az angyali hierarchia örömének megtapasztalására, így saját helyünket megtalálva a teremtésben, együtt mondhatunk köszönetet az angyalokkal az Égnek!

Tematika 2020.12.05.8:00 - 13:00
Az alázat törvénye, az egyetlen út a hála teremtő erejéhez50 perc
Szünet10 perc
Az adventi számítási rendszer és összefüggései50 perc
Szünet10 perc
Csakra-angyalok60 perc
Ebédszünet 60 perc
A fény piramisának liturgiája60 perc
Szünet10 perc
Kérés és egyben köszönet az évért50 perc

Tanfolyam Materials