• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Kérjetek és kérjetek, hogy valóban éljetek!

Az emberi lét alapja maga a kérdésfeltevés, ezt a bölcs jól tudja. Sokan válaszokat keresnek, aminek viszont előfeltétele a kérdezés, ráadásul a helyes és jó kérdezés. Rákérdezés magára az életre, az élet megoldandó feladataira.

De vajon honnan érkezik a kérdés? Ki/mi az, aki/ami felteszi a bennünk kirajzolódó, megformálódó kérdések sokaságát? Egyáltalán mi a valódi kiindulópontja egy kérdésnek és mik a folyamatai, amíg kimondásra kerülnek?Honnan és miből származik maga a kérdezés, a kérés, a keresés létállapota?

Tematika 2020.07.19.15:00 - 20:00
Az élet, mint megválaszolandó kérdések sora50 perc
Szünet10 perc
Az el - illetve befogadás művészete50 perc
Szünet10 perc
Kérlek, mert kereslek60 perc
Ebédszünet 60 perc
A rákérdezés - Kérdezve kérdezek60 perc
Szünet10 perc
Az állítás, mint a gőg alapállapota - Az első angyalháború története50 perc

Tanfolyam Materials