• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

Az előadás ONLINE formában kerül megtartásra

Az előadás online formában, a Zoom alkalmazáson keresztül kerül megtartásra, melynek applikációja könnyedén letölthető bármilyen telefonra vagy számítógépre. A belépéshez szükséges információkat minden jelentkezőnek e-mailben küldjük közvetlenül a tanfolyam kezdete előtt, ezért kérünk különösen ügyelj, hogy pontosan add meg e-mail címedet a jelentkezéskor!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Az érzés maga, avagy érezlek fényből jövő

Amikor az ember érez valamit – vagy valakit -, nagyon sokszor bizonytalanság hatja át. Sok kérdés merül fel ilyenkor azzal kapcsolatban, hogy vajon honnan jön ez az egész és mennyi valóságalapja? Vajon tényleg jól érzem-e és egyáltalán hogy hogy ezt érzem? – tesszük fel a kérdést ilyenkor.

 

Ezen az alkalmon megtanuljuk, hogy hogyan tegyünk különbséget az érzelmi állapotunkból adódó érzések, érzéshullámok és az angyali sugallatok között. Megtanuljuk a tisztelet alapvető fogalmát és azt, hogy mi alapján érdemes egy embernek kialakítani azt a viszonyrendszert, ami alapján képessé válhat arra, hogy a lehető legtöbb – legoptimálisabb esetben MINDEN – létező irányában tiszteletet mutasson.

Tematika 2020.06.14.15:00 - 20:00
Tisztelet, mert tisztelek50 perc
Szünet10 perc
Meg szeretnélek érteni - A helyes kérdés, kérdezés50 perc
Szünet10 perc
Erények erénye, ami vezet minket60 perc
Ebédszünet 60 perc
Aminek tartom magam, az vagyok60 perc
Szünet10 perc
A tisztelet meditációja50 perc

Tanfolyam Materials