• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Előadás-sorozat

Egy olyan különleges lehetőség ez, ahol különálló témákra bontva, egy-egy adott kérdéskört vizsgálunk meg az angyalokkal kapcsolatban. Hogy mi várható ezen előadások alkalmával?

Minden, ami az Angyal tanfolyam Kezdő és Haladó szintjéből kimaradt, akár azért, mert nem fért bele a tananyagba, akár azért mert nem volt idő azt a bizonyos részletes, bővebb kitérőt megtenni egy-egy kérdés kapcsán, akár pedig azért, mert elmaradt a tanfolyam megtartása során, mert túl sok volt az a bizonyos kitérő.

Akárhogyan is, sok-sok izgalmas “égi” témával várunk minden érdeklődőt, aki érdeklődik az angyali hierarchiák, feladatok, nevek iránt és fontos számára, hogy még tovább mélyítse ismereteit és kommunikációját az angyalokkal.

Előképzettség nem szükséges!

Az előadás-sorozat felépítése

A témák nem egymásra épülnek, – de természetesen összefüggések mindig vannak – ezért az alkalmak egyesével, különállóan kerülnek fel a honlapra és mindenki jelentkezhet, aki az adott téma iránt érdeklődik.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Körforgás

Egy különleges témával indítjuk az előadás-sorozatot, ahol az élet és halál kérdéskörét vesszük górcső alá.

A körforgást vizsgáljuk, a megtestesülés folyamatától a távozás – visszatérés – folyamatáig, mindezt úgy, hogy a korábbi Angyal tanfolyamon elhangzott kérdéseket figyelembe véve keressük és adjuk meg a válaszokat.

A teljesség igénye nélkül:

Milyen összefüggések vannak a különböző segítők, az angyalok, és az életünk haladása között? Hogyan és miképpen vesznek részt a körforgás gördülékenységének segítésében? Milyen megnyilvánulásaik vannak? ….

1. Alkalom 2019.09.08.09:00 - 15:00
Az élet körforgása50 perc
Szünet10 perc
Élet és halál50 perc
Szünet10 perc
Az élet folyamata60 perc
Ebédszünet 60 perc
A halál folyamata60 perc
Szünet10 perc
Szerepkörök50 perc

Tanfolyam Materials