• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Jelentkezés a tanfolyamra

Az előadás a korábban tartott Atlantiszi névelemzés tanfolyam folytatása, így a jelentkezés feltétele a korábbi alkalmakon való részvétel, hiszen egyéb esetben a rövid ismétlés során nem lesz lehetőség felvenni a fonalat a többiekkel.

Mi várható az Atlantiszi névelemzés – Haladó kurzusán?

Az előző részben megismerkedtünk a betűk különböző információs tartalmával. Ezt a tudást és információhalmazt most még tovább mélyítjük. Természetesen az ismétlés és emlékeztető is része a tanfolyamnak, hogy felfrissíthessétek a tanultakat.

Tovább vizsgálódunk különböző példákkal, nevekkel, és az elmélet mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra, hogy mindenkinek legyen lehetősége számolni, elemezni.

Összehasonlítunk különböző nevű embereket, megvizsgáljuk a közös halmazokat és kapcsolódási pontokat. Mindezek mellett természetesen az ellentétes oldalt is górcső alá vesszük és az esetleges súrlódási pontokkal is megismerkedünk.

Cégek, vállalatok neveivel foglalkozunk, hogy jobb rálátást biztosítsunk a technika ismerőinek azzal kapcsolatban, hogy adott célokkal, milyen nevet érdemes választaniuk.

Beletekintünk a betűk, a nevek és az egészség mélyebb kapcsolatába, hogy jobban megérthessük az összefüggéseket.

Helyszín

A tanfolyam a Hattyúház (a jól megszokott Klubtól 50 méterre) harmadik emeletén kerül megrendezésre. Az épület különleges jellegéből adódóan, a harmadik emeletre mindössze egy emeletet kell felmenni a főbejárat szintjétől.

Cím: 1015 Budapest, Hattyú utca 14.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Egy ideális lehetőség, hogy további példák és gyakorlás által mélyebben megismerkedj az Atlantiszi névelemzés technikájának részleteivel, finomságaival, továbbá kérdéseidet is felteheted.

1. Alkalom 2019.08.04.09:00 - 15:00
A technika átismétlése50 perc
Szünet10 perc
Azonos hullámhosszon50 perc
Szünet10 perc
Közös halmaz és súrlódási pontok60 perc
Ebéd szünet60 perc
Egészségügyi információk60 perc
Szünet10 perc
Cégek, cégnevek50 perc

Tanfolyam Materials