• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Jelentkezés a tanfolyamra

Az előadás a korábban tartott Atlantiszi névelemzés tanfolyam folytatása, így a jelentkezés feltétele a korábbi két napos Atlantiszi névelemzés 1. modulján (előző nevén: Kezdő tanfolyamán) való részvétel, hiszen egyéb esetben nem lesz lehetőség felvenni a fonalat a többiekkel.

Mi várható az Atlantiszi névelemzés – 2. moduljában?

A két napos (úgynevezett Kezdő) Atlantiszi névelemzés alkalmával részben megismerkedtünk a betűk különböző információs tartalmával. Ezt a tudást és információhalmazt most még tovább mélyítjük. Természetesen az ismétlés és emlékeztető is mindig része a tanfolyamnak, hogy felfrissíthessétek a tanultakat.

A Haladó tanfolyamok egy-egy alkalmával tovább vizsgálódunk különböző példákkal, nevekkel, és az elmélet mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra, hogy mindenkinek legyen lehetősége számolni, elemezni.

Összehasonlítunk különböző nevű embereket, megvizsgáljuk a közös halmazokat és kapcsolódási pontokat. Mindezek mellett természetesen az ellentétes oldalt is górcső alá vesszük és az esetleges súrlódási pontokkal is megismerkedünk.

Cégek, vállalatok neveivel foglalkozunk, hogy jobb rálátást biztosítsunk a technika ismerőinek azzal kapcsolatban, hogy adott célokkal, milyen nevet érdemes választaniuk.

Beletekintünk a betűk, a nevek és az egészség mélyebb kapcsolatába, hogy jobban megérthessük az összefüggéseket.

Helyszín

Online oktatás!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Az Atlantiszi névelemzés – Közép szintjének első alkalmán a vezetéknevek rejtelmeibe tekintünk bele mélyebben.

Megvizsgáljuk a nevek hosszát, a különböző betűk megjelenésének jelentőségét egy-egy vezetéknévben, mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a ciklikusságok vizsgálatára, melyek ismerete még harmonikusabbá teheti életünket.

1. Alkalom 2020.04.18.15:00 - 20:00
Keresztnév hangsúlyos betűjének a megkeresése 50 perc
Szünet10 perc
Két név összevetése I-II.50 perc
Szünet10 perc
Vezetéknevek vizsgálata60 perc
Ebéd szünet60 perc
Generációs minta megtalálása 60 perc
Szünet10 perc
Ciklikusságok50 perc

Az Atlantiszi névelemzés – Közép szintjének második alkalmán tovább mélyítjük tudásunkat a ciklikusságokról és megvizsgáljuk a cégek neveinek milyenségét. Hogyan hatnak a világra és milyen a visszahatás? Milyen betűket érdemes használni és milyen betűket érdemes kerülni?

2. Alkalom 2020.04.19.08:00 - 13:00
Ciklikusságok mélységei50 perc
Szünet10 perc
Összehasonlítások, viszonyítási pontok50 perc
Szünet10 perc
Cégek nevei60 perc
Ebéd szünet60 perc
Cégek neveinek betűi60 perc
Szünet10 perc
Hatások-visszahatások50 perc

Tanfolyam Materials