• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Jelentkezés a tanfolyamra

Az előadás a korábban tartott Atlantiszi névelemzés tanfolyam folytatása, így a jelentkezés feltétele a korábbi két napos Atlantiszi névelemzés 1. modulján (előző nevén: Kezdő tanfolyamán) való részvétel, hiszen egyéb esetben nem lesz lehetőség felvenni a fonalat a többiekkel.

Mi várható az Atlantiszi névelemzés – 2. moduljában?

A két napos (úgynevezett Kezdő) Atlantiszi névelemzés alkalmával részben megismerkedtünk a betűk különböző információs tartalmával. Ezt a tudást és információhalmazt most még tovább mélyítjük. Természetesen az ismétlés és emlékeztető is mindig része a tanfolyamnak, hogy felfrissíthessétek a tanultakat.

A Haladó tanfolyamok egy-egy alkalmával tovább vizsgálódunk különböző példákkal, nevekkel, és az elmélet mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra, hogy mindenkinek legyen lehetősége számolni, elemezni.

Összehasonlítunk különböző nevű embereket, megvizsgáljuk a közös halmazokat és kapcsolódási pontokat. Mindezek mellett természetesen az ellentétes oldalt is górcső alá vesszük és az esetleges súrlódási pontokkal is megismerkedünk.

Cégek, vállalatok neveivel foglalkozunk, hogy jobb rálátást biztosítsunk a technika ismerőinek azzal kapcsolatban, hogy adott célokkal, milyen nevet érdemes választaniuk.

Beletekintünk a betűk, a nevek és az egészség mélyebb kapcsolatába, hogy jobban megérthessük az összefüggéseket.

Helyszín

Online oktatás!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Az Atlantiszi névelemzés – Közép szintjének első alkalmán a vezetéknevek rejtelmeibe tekintünk bele mélyebben.

Megvizsgáljuk a nevek hosszát, a különböző betűk megjelenésének jelentőségét egy-egy vezetéknévben, mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a ciklikusságok vizsgálatára, melyek ismerete még harmonikusabbá teheti életünket.

1. Alkalom 2020.
Keresztnév hangsúlyos betűjének a megkeresése 50 perc
Szünet10 perc
Két név összevetése I-II.50 perc
Szünet10 perc
Vezetéknevek vizsgálata60 perc
Ebéd szünet60 perc
Generációs minta megtalálása 60 perc
Szünet10 perc
Ciklikusságok50 perc

Az Atlantiszi névelemzés – Közép szintjének második alkalmán tovább mélyítjük tudásunkat a ciklikusságokról és megvizsgáljuk a cégek neveinek milyenségét. Hogyan hatnak a világra és milyen a visszahatás? Milyen betűket érdemes használni és milyen betűket érdemes kerülni?

2. Alkalom 2020.
Ciklikusságok mélységei50 perc
Szünet10 perc
Összehasonlítások, viszonyítási pontok50 perc
Szünet10 perc
Cégek nevei60 perc
Ebéd szünet60 perc
Cégek neveinek betűi60 perc
Szünet10 perc
Hatások-visszahatások50 perc

Tanfolyam Materials