• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Ismerd meg neved pontos és komplex jelentéstartalmát. Miért fontos ez?

Mert a vezetéknevünk, mint egy út szimbólumaként jelenik meg, keresztnevünk pedig a jármű. Nem mindegy, hogy egy versenyautóval akarunk a dzsungelben menni, vagy egy lovaskocsival az autópályán. Előfordul, hogy valaki nagyon szeretne teljesíteni (versenyautó), de az úgy érzékeli, hogy az élet folyton visszafogja (dzsungel), akadályozza, korlátozza. Van olyan is, akinek pedig az az érzése, hogy túl sokat vár el tőle az élet, vagy túl sok a feladat. Ahhoz hogy rákerüljünk a helyes útra a megfelelő járművel, érdemes megvizsgálni nevünket az Atlantiszi névelemzés technikájával.

Mit ad az Atlantiszi névelemzés?

Azon túl, hogy a betűk különböző információs tartalommal bírnak, az Atlantiszi névelemzés esetében energiával is rendelkeznek. Ezen energiaértékek együttesen határozzák meg azt a tartományt, ami alapján már össze lehet hasonlítani két ember komfortzónáját és azt, hogy ki-kivel van egy hullámhosszon.

Az életben a változás természetes dolog. Egyszer fent, egyszer lent. Életednek ezt a hullámzását, a “könnyebben megélhető” és a “nehezebben megélhető” időszakok hosszát is pontosan meg lehet állapítani a neved alapján. Ezáltal lehet, hogy neked havonta változik ez a ritmus, de lehet, hogy csak két évente.

 

A neved elárulja azt is, hogy milyen karmikus feladatokat vállalt a lelked a leszületésed előtt.

 

Az Atlantiszi névelemzés technikája arra is rámutat, hogy a génjeidben hordozott rejtett információk közül pontosan milyen generációs mintákat örököltél férfi, illetve női elődeidtől.

 

Neved betűi információt adnak arról, hogy mely szerveidre érdemes odafigyelned.

 

Megmutatja milyen a hozzáállásod életed fő területeihez, illetve részletgazdag és könnyen érthető útmutatást kapsz, hogy hogyan tudod pozitívan megélni mindegyiket.

 

Jelen életedben vállalt karmikus megoldandó feladataidon kívül, azokra a dolgokra is fény derül, amelyek esetében áldásosnak, szerencsésnek mondhatod magad, és az élet gyakran megsegít.

 

Az Atlantiszi névelemzés technikájával vizsgált név lehet akár vállalkozásé, cégé is, így annak sikerességét, jövőjét, feladatait, pénzügyi helyzetét kalibrálhatjuk be egy gondosan megválasztott, megtervezett névvel. Az is befolyásolható egy vállalkozás nevének esetleges változtatásával, hogy aktívabban, szorgalmasabban, hatékonyabban, egységesebben, egymásra odafigyelve dolgozzanak a résztvevői.

Helyszín

A tanfolyam a Hattyúház (a jól megszokott Klubtól 50 méterre) harmadik emeletén kerül megrendezésre. Az épület különleges jellegéből adódóan, a harmadik emeletre mindössze egy emeletet kell felmenni a főbejárat szintjétől.

Cím: 1015 Budapest, Hattyú utca 14.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Oktatási rend

Első alkalom

Megismerkedünk az Atlantiszi névelemzés technikájának alapvető sajátosságaival. Kiderül miért különleges és egyedi ez a módszer és, hogy milyen módon mutat átfogó képet egy-egy személyről nevének vizsgálata által.

1. Alkalom 2019.03.30.09:00 - 15:00
[table “” not found /]

Második alkalom

Mélyebbre ásunk az Atlantiszi névelemzés által nyújtott vizsgálódási lehetőségek tárházában és egységesítjük a technika különböző szegmenseit, hogy átfogó képet kaphassunk magunkról és így azokról, akik útmutatást kérnek tőlünk.

2. Alkalom 2019.03.31.09:00 - 15:00
[table “” not found /]

Tanfolyam Materials