• Áttekintés
  • Oktatók
  • Helyszín

Emberek az angyalokról:

Az angyalok Isten követei, akik a teremtésben biztosítják a rend és béke megvalósítását. Ugyanúgy feladataik vannak az égi világokban, mint nekünk, embereknek itt a földön. A hozzánk legközelebb álló angyal a saját őrangyalunk, aki azóta velünk van, mióta Isten létrehívta a lelkünket.

Kiknek ajánljuk és miért hasznos az Angyal tanfolyam?

Neked ajánljuk, ha érdeklődsz az angyalok működésének rejtelmei iránt, valamit szeretnéd emlékeztetni magadat arra a benned rejlő képességre, miszerint képes vagy kommunikálni őrangyaloddal és felsőbb vezettetést kérni, amikor csak szükséged van erre.

Az oktatás során megismerkedhetsz az Angelógia alapjaival, vagyis azzal, milyen az angyali világok felépítése és, hogy azon belül mi hogyan működik és minek mi a célja.

A tanfolyam során egy olyan technikát sajátítasz el, ami által képessé válsz az őrangyaloddal való kommunikációra, ezáltal „személyes” kapcsolatba kerülve az angyallal, az emberi élet kérdéseire isteni válaszokat kaphatsz. Persze sose felejts el kérdezni.

Fontos tudni, hogy az őrangyal velünk együtt fejlődik. Nekünk, embereknek segítség a vele történő kommunikáció, míg ez magának az angyalnak is előrelépést jelent.

A Tarot kártya különböző lapjai mögött is angyalok állnak, akik segítenek a lapok és összefüggések mélyebb jelentéstartalmának megértésében, így később a Tarot olvasása közben is használhatóak az Angyal tanfolyamon elsajátított technikák, ismeretek.

Az angyalok önmagukról:

A megfáradt embernek, felüdülés, erő vagyunk.

A kérő léleknek, száj mi érte szól.

A csüggedőnek, remény, mi eljő.

A keresőnek, útmutatás.

A bizakodó léleknek, pedig áldás.

Fény a fényből,

Lét a létből.

Amit a létrehívó, teremtett szeretetből.

Szolgálók, de nem kiszolgálók.

Mi ezek vagyunk.

Perzselő erő, világot teremtő.

Szelíd nap, éltető.

Egyből jött segítő, te érted az egyért,

Az egységért.

Mi ott vagyunk, ahol te nem vársz minket,

Isten általunk építi a létet.

Ezek mind mi vagyunk,

Hogy te lehessél, élhessél.

Kevés az Emberi szó,

Mi arról szól:

Amik mi vagyunk.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Oktatási rend

Bevezetés

Első alkalommal megismerkedhetsz az angyali hierarchiával és mélyebb betekinthetsz az angyalok és leszületett lelkek közötti kapcsolatokba, emellett a tértisztítás módjait is megismered, ami elengedhetetlen az angyalokkal történő munkához.

1. Alkalom 2019.07.14.9:00 - 15:00
[table “” not found /]

Tisztánérzékelés fejlesztése és meditáció

Második alkalommal a tisztánérzékelési csatornák (látás, hallás, érzés, gondolás) vizsgálatára és finomítására helyezzük a hangsúlyt, így téve hatékonyabbá és pontosabbá az angyali kommunikációt. Ehhez különböző meditációs technikákat és angyalkártyát alkalmazunk.

  • Kattints ide a részletes órarendhez

    2. Alkalom 2019.08.10.9:00 - 15:00
    [table “” not found /]

Kapcsolatok vizsgálata, érzékek finomhangolása

Harmadik alkalommal az információ és energia, a világnézet és a hitrendszer kapcsolatát és hatását vizsgáljuk az angyali kommunikációra vetítve. Mindemellett az előzőleg ismertetett meditációs technikákon kívül, új metódusokat alkalmazva finomhangoljuk érzékelésünket.

  • Kattints ide a részletes órarendhez

    3. Alkalom 2019.08.25.9:00 - 15:00
    [table “” not found /]

Gyógyítás az angyalokkal

Negyedik alkalommal gyógyítási technikákkal ismerkedhetsz, melyek megmutatják, hogy érzékelésünk energetikai vagy információ alapú diszharmóniát jelöl. A pontos kérdések megtalálásával és megválaszolásával a helyes oldási mechanizmust használva, ezt a technikát később használhatod önmagad és mások segítésére a mindennapokban.

  • Kattints ide a részletes órarendhez

    4. Alkalom 2019.09.14.9:00 - 15:00
    [table “” not found /]

Gondolataink, mint teremtésünk fókuszpontjai

Ötödik alkalommal egy minden évben aktuális különleges időpont, a negyven napos nagyböjt és annak különlegességeivel ismerkedhetsz meg, egy különleges számítási módszer megtanulása által. Így lesznek teremtéseink pontosak, célzottak és az isteni renddel harmonikusak.

  • Kattints ide a részletes órarendhez

    5. Alkalom 2019.09.28.9:00 - 15:00
    [table “” not found /]

Adventi liturgia és beavatás

Hatodik alkalommal a ceremóniális kapcsolatfelvételre helyezzük a hangsúlyt, ahol az éves ünnepkörnek megfelelően, megtanuljuk az adventi koszorú szentelésének szabályait és annak rejtett tartalmait, melyet minden évben hasznosíthatsz.

Emellett beavatásra kerül sor, hogy az Angyal tanfolyamon végzettek energetikai rezgésszintjének emelését biztosítsuk.

  • Kattints ide a részletes órarendhez

    6. Alkalom 2019.10.26.9:00 - 15:00
    [table “” not found /]

Tanfolyam Materials