• Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

„A vendégszeretetről el ne felejtkezzetek, mert ez által némelyek, tudtokon kívül, angyalokat vendégeltek meg.”

Zsidókhoz írt levél 13. rész 2. verse

A tanfolyam célja, hogy további ismeretekkel bővítsük az angyalokról szóló tudásunkat és mélyebben belekóstoljunk az égi világokba. Tovább fejlesztjük a kommunikáció és az érzékelések módjait különböző gyakorlatok és meditációk segítségével.

Mindezek mellett további technikák és ismeretek várnak ránk:

– megismerkedünk az angyali osztályokkal, rendekkel és azok teljes történetével, felépítésével és a pontosabb kommunikációhoz szükséges lépésekkel

– megvizsgálunk különböző, angyalok szempontjából fontos időminőségeket

– nagy hangsúlyt fektetünk az energetikai tisztításokra, oldásokra

– megtanuljuk, mit is jelent az ima, és milyen hatásai vannak az angyalokkal kapcsolatban

A tanfolyam felépítése:

Az Angyal tanfolyam – Haladó hat alkalomból áll, melyek havonta egy alkalommal kerülnek megrendezésre.

Fontos hangsúlyozni, hogy a jól megszokott Klub helyiség helyett a tanfolyam a Hattyúházban kerül megrendezése a 3. emeleten. (A főbejárattól egy emelet fölfelé.)

Kérünk titeket, hogy időben érkezzetek!

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Oktatási rend

A nagyböjt energetikai számításának szabályszerűsége

Első alkalommal a negyven napos nagyböjttel és számításának szabályaival ismerkedünk meg, hogy teremtéseink pontosak, célzottak és az isteni renddel harmonikusak legyenek.

1. Alkalom 2019.02.17.9:00 - 15:00
[table “” not found /]

Gyógyítás az angyalokkal

Második alkalommal a gyógyítási technikákra térünk rá. Megvizsgáljuk, hogy az érzékelt diszharmónia energetikai vagy információ alapú-e. Megtanuljuk, hogy tegyünk fel jó kérdéseket a pontosítás szempontjából és, hogy mindezek hogyan segítik elő a helyes oldási mechanizmus megtalálását és használatát.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. Alkalom 2019.03.17.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Gyógyítás az angyalokkal, 2. rész

Folytatjuk a segítő és gyógyító technikák megismerését, a megszerzett tudás elmélyítését, hogy könnyebben segíthessük a saját magunk és a tőlünk segítséget kérők útját is a mindennapokban.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  3. Alkalom 2019.04.14.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Az ima jelentősége

Mit is jelent az az szó, hogy ima? Hogyan kapcsolódik az angyali kommunikációhoz és mi a szerepe a mindennapjainkban?

Olyan összefüggéseket vizsgálunk meg ebben a részben, melyek választ adhatnak az imával és az angyalokkal kapcsolatos kérdésekre.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom 2019.05.12.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Pünkösd jelentősége, a nyílegyenes ösvény

Azt vizsgáljuk meg, hogy miért fontos a Pünkösd az égi szférák szempontjából és, hogy mindez milyen hatással van ránk, emberekre. Miért ennyire kiemelkedően fontos ez az időszak a földön élők szempontjából és milyen energetikai vizsgálódásokra van szükség a jobb megértéséhez és hasznosításához saját életünkben.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  5. Alkalom 2019.06.23.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Szent Iván éjszakája

Sokan nem tudják, de Atlantisz elsüllyedése és az özönvíz létrehozta a földön az évszakokat, de minden évben van egyetlen egy nap, amikor az ősi aranykor, Atlantisz, mindenki számára elérhetővé válik. Ez az, amikor a világok közötti átjáró elmosódik, és az ajtók megnyílnak. Megvizsgáljuk, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet magunk és a külvilág számára ebből az időszakból.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  6. Alkalom 2019.07.14.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials