• Áttekintés
 • Oktatók
 • Helyszín

Emberek az angyalokról:

Az angyalok Isten követei, akik a teremtésben biztosítják a rend és béke megvalósítását. Ugyanúgy feladataik vannak az égi világokban, mint nekünk, embereknek itt a földön. A hozzánk legközelebb álló angyal a saját őrangyalunk, aki azóta velünk van, mióta Isten létrehívta a lelkünket. A tanfolyam során a tanulók megismerkedhetnek az Angelógia alapjaival, vagyis azzal, hogy néz ki az angyali világok felépítése, hogyan működik és mi a célja.

 

Elsajátítható továbbá az őrangyallal történő kommunikáció is, ezáltal „személyes” kapcsolatba kerülve az angyallal az emberi élet kérdéseire isteni válaszokat kaphatunk. Ne feledjük, az őrangyal velünk együtt fejlődik. Nekünk, embereknek segítség a vele történő kommunikáció, míg ez magának az angyalnak is előrelépést jelent.

 

Fontos tudni, hogy a Tarot kártya egyes lapjai mögött is angyalok állnak, akik segítenek a lapok és összefüggések mélyebb jelentéstartalmának megértésében, így később természetesen a Tarot olvasása közben is használhatóak az Angyal tanfolyamon elsajátított ismeretek.

 

Az angyalok önmagukról:

A megfáradt embernek, felüdülés, erő vagyunk.

A kérő léleknek, száj mi érte szól.

A csüggedőnek, remény, mi eljő.

A keresőnek, útmutatás.

A bizakodó léleknek, pedig áldás.

Fény a fényből,

Lét a létből.

Amit a létrehívó, teremtett szeretetből.

Szolgálók, de nem kiszolgálók.

Mi ezek vagyunk.

Perzselő erő, világot teremtő.

Szelíd nap, éltető.

Egyből jött segítő, te érted az egyért,

Az egységért.

Mi ott vagyunk, ahol te nem vársz minket,

Isten általunk építi a létet.

Ezek mind mi vagyunk,

Hogy te lehessél, élhessél.

Kevés az Emberi szó,

Mi arról szól:

Amik mi vagyunk.

lekszikov-attila-peter-alapito-mester

Lekszikov Attila Péter

Alapító mester

1991 óta foglalkozom ezoterikus tanítások megismerésével. A Reiki, Kristálygyógyászat, és Agykontroll mellett a nyugat és kelet tanításaival is megismerkedtem. Végzettségem Biblia oktató, teológián belül Angelógiával, és az élet törvényével, a TORA-val és annak személyes megismertetésével, a Tarottal foglalkozom.

Réz Gergely

Mestertanár

A tarot és a Mester által egy olyan más látásmódot ismertem meg, ami részletez, figyel, jelenben van, és mégis az egészet nézi. Vizsgálódó és mindig szeretetteljes. Ezt a látásmódot szeretném megismertetni az emberekkel, hogy mások is tudják, hogy igenis lehet másképpen: lehet boldogan és szeretetben élni.

László Gergely

Mestertanár

7 éve tanulok Lekszikov Attilánál és a tanácsaival, bölcsességeivel, de leginkább példájával az élet minden szintjén emelt és motivált engem. Az életem szabadabbá, könnyedebbé, sőt izgalmasabbá vált, és e három hatására élettel és szeretet telibbé. Oktatás során a célom, hogy ezt az utat megoszthassam Veled.

Oktatási rend

Bevezetés

Első alkalommal megismerkedhettek az angyali hierarchiával és mélyebb betekintést nyerhettek az angyalok és leszületett lelkek közötti kapcsolatokba, emellett megtanuljátok a tértisztítás módjait és annak fontosságát, ami elengedhetetlen az angyalokkal történő munkához.

1. Alkalom 2018.08.18.9:00 - 15:00
[table “” not found /]

Tisztán érzékelés fejlesztése és meditáció

Második alkalommal a tisztán érzékelési csatornák (látás, hallás, érzés, gondolás) vizsgálatára és finomítására helyezzük a hangsúlyt a hatékonyabb és pontosabb angyali kommunikáció fejlesztése érdekében. Ehhez különböző meditációs technikákat alkalmazunk. Mindemellett megismerkedhettek az angyal kártya és könyv használatával is.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  2. Alkalom 2018.08.19.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Kapcsolatok vizsgálata, érzékek finomhangolása

Harmadik alkalommal az információ és energia, a világnézet és a hitrendszer kapcsolatát vizsgáljuk az angyalokkal történő kommunikáció tükrében, továbbá a második alkalommal ismertetett meditációs technikák mellett új metódusokat alkalmazva finomhangoljuk az érzékelési csatornákat.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  3. Alkalom 2018.09.16.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Gyógyítás az angyalokkal

Negyedik alkalommal gyógyítási technikákat tanulhattok, melyek megmutatják, hogy az érzékelt diszharmónia energetikai vagy információ alapú-e, így a jó és pontos kérdések megtalálásával a helyes oldási mechanizmust használva segíthettek magatoknak és akár másoknak is a mindennapokban.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  4. Alkalom 2018.09.23.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Gondolataink, mint teremtésünk fókuszpontjai

Ötödik alkalommal a negyven napos nagyböjt és számításának szabályaival ismerkedünk meg, hogy teremtéseink pontosak, célzottak és az isteni renddel harmonikusak legyenek.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  5. Alkalom 2018.10.28.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Adventi liturgia és beavatás

Hatodik alkalommal a ceremóniális, azaz rituális kapcsolatfelvételre helyezzük a hangsúlyt, ahol az éves ünnepkörnek megfelelően megtanuljuk az adventi koszorú szentelésének szabályait és annak rejtett tartalmait, emellett pedig beavatásra kerül sor, hogy az Angyal tanfolyamon végzettek energetikai rezgésszintjének emelését biztosítsuk.

 • Kattints ide a részletes órarendhez

  6. Alkalom 2018.11.25.9:00 - 15:00
  [table “” not found /]

Tanfolyam Materials