Ámon Angéla

Mestertanár

Asztrológus, Pszichológus, Metamorf masszőr, Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot Mestertanára

 

A spiritualitással meglehetősen hamar, kb. 11 éves koromban kapcsolatba kerültem édesanyám ez irányú érdeklődése kapcsán, majd egy – 14 éves koromban bekövetkezett – baleset következtében saját élményekre is sikerült szert tennem.

 

Asztrológiai ismereteimet csaknem 10 éve folyamatosan bővítem, melyre édesanyám (Diószegi Gabriella) kezdett el tanítani. Egyetemi, pszichológiai tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakán főként arra használtam, hogy spirituális világnézetemet megalapozzam a pszichológia fő területeivel, pl. az alapvető emberi mechanizmusainak feltárásával. Ahogy tartja a mondás: “a tudomány vallás nélkül sánta, a vallás tudomány nélkül vak”.

 

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot módszerével 2010-ben találkoztam, melyből négy év alatt mestertanári oklevelet szereztem, és az asztrológián kívül a másik fő hivatásommá vált. Ennek a világon egyedülálló Tarot rendszernek fő célja az önmegismerés, hiszen, ha önmagunkat sikerül megismernünk, akkor az egész Univerzumot megérhetjük.

A metamorf masszázzsal és Dzsuna masszázzsal szintén 2010-ben ismerkedtem meg, melyeket nagyon hatásos oldó technikáknak tartok. Míg az asztrológia és a tarot inkább a kognitív szinten nyújtanak segítséget, addig e két masszázs-technika segít a tudatalattiban; illetve az ember energiamezejében lévő blokkok oldásában.

 

A fenti technikák segítségével célom az, hogy (pszichológiai képzettségemre támaszkodva) hiteles és kompetens segítő lehessek az arra nyitottaknak abban a csodálatos és minden ember számára teljesen egyedi utazásban, melyet önmegismerésnek nevezünk.

Oktatási szám

H-0002 FO