A csodák zarándokútja

Esemény leírás

A csodák zarándokútja – a 4 elem és 4 nagy világvallás fényében

„Földön cselekszem, szívemmel imádkozom, eszemmel felismerem, hogy az életemet én alakítom. Jól vagy rosszul, majd kiderül, csak körbe-körbe. Egyre feljebb, egyre tudatosabban.”
(Lekszikov Attila)

Ebben az évben Lekszikov Attila rendezi az éves zarándok utat László Gergely segítségével. Íme, a program tervezet és az elérhetőség, ha valaki csatlakozni kíván:

Élmény és Isten közelségének vidám hangulata 4 + 1 helyszínen. Ismerkedés a 4 nagy világvallás szent helyeivel, a vallások alapvetéseivel. Kis kiegészítéssel – egy letűnt kor, egy talán ismét a felfedezés folyamatában lévő ősi vallásosság emlékei nyomán. Előadásokkal, angyali útmutatással, a tarot kártya segítségével, felajánlásokkal és meditációkkal.

Program

  • Szombat
    2018.05.26.
8:00Gyülekező a Budapest Mecset előtt.
8:15 - 10:00Ellátogatunk az iszlám Budapest Mecsetbe, ahol a muszlim hit alapjaival ismerkedünk meg, és kérjük Allah segítségét.
10:00 - 13:00Meglátogatjuk, a Somogyvámos mellett felépült Krisna-völgyet, ahol betekintést nyerhetünk a krisna-tudatú hívők életébe, és környezetébe.
13:00 - 14:30Felmászunk a Zalaszántó melletti hegyen felépült, a Dalai Láma által felszentelt buddhista sztúpához.
14:30 - 16:00Végül megtekintjük a sümegi Szűz Mária kegyhelyet, ami csodálatos gyógyulások helyszíne évszázadok óta.
20:00Megérkezés Budapestre

“VÁLASZTÁS, CSODA, BOLDOGSÁG… A legnagyobb VÁLASZTÁS: önmagad. A legnagyobb CSODA: az életed. A legnagyobb BOLDOGSÁG, ha ezt megosztod, És a legnagyobb BETELJESEDÉS a szeretet, vagyis Isten.”
(Lekszikov Attila)

Az esemény megszűnt.