2023-as Évkezdő Tábor: Az égi cselekedetek útján

A 2023-es év numerológia szerint a 7-es számra redukálható, ami a Tarot sor Diadalszekér arkánumában teljesedik ki. Vajon mi az az út, amin elindulunk? Ez ugyanis az év száma, amely a 20-as és a 23-as számból áll össze. Az isteni akarat, vagyis a megismerhetetlenség (a 20-as) és a hit, a tudás (az 5-ös) arkánumának számából. Táborunkban erre (is) keresünk válaszokat, miközben megismerkedünk a szeretet és az ima mindennapokat átölelő erejével. A hit törvényszerűsége által próbáljuk meg felismerni és kiteljesíteni a bennünk megjelenő áldásos hitet, mint hidat a végtelen felé és szeretnénk átélni ennek életet formáló erejét. Mindezt azért, hogy életünk útján haladva, áldás legyünk ennek a világnak éppen úgy, ahogyan áldása vagyunk annak a jelennek, amit élünk. Mert minden út csak a jelenben megtett lépésekkel, teljesedik ki. Az elénk jövő jövő a most pillanatának hite által nyer áldást.

 

A tábor ára nem tartalmazza a hotelben való szálllást, aminek költsége, amennyiben szeretnéd igénybe venni az alábbiak szerint alakul:
80 EUR / Standard egyágyas szoba, reggelivel/éj

Körülbelül (Euró árfolyam) egy főre a két éjszaka reggelivel: 32.000 forint (kétfősek a szobák)

1. nap tematikája

Péntek 01.13. 15:00-21:00

15:00-16:15-ig Köszönt-Ő.

Raziel arkangyal útmutatása az év boldog megéléséért, a jelen mindent átfogó szeretetéért. Közvetítés és tanítás az elfogadás nagyszerűségéről. Arról, hogy mit tegyünk azért, hogy boldogan éljük meg szeretetteljes önmagunkat, a kibontakoztatás ösvényén haladva elérjük céljainkat. „Uram legyen meg a TE akaratod…” Mert oldásban az Isteni áldás, és amikor oldunk, valójában önmagunk teljességét fogadjuk el. Egy rövid ráhangoló meditáció és oldás után a szeretet áldását kérjük önmagunkra és mindenkire, hogy visszakerüljünk önnön középpontunkba.

16:30-17:45 Az év elemzése a Tarot tükrében.

Vajon milyen feladatokat tartogat számunkra a 2023-as év? Mit üzen nekünk szeretetteljes szívünkön át a végtelen és örök jelen? Elemzés és személyes kirakások elkészítése. A Tarot képeinek magyarázata, hogy a fejlődés oszlopait felismerve határozottan tudjunk élni a lehetőségeinkkel.

18:00-19:00 A főpap, azaz az 5-ös útjain. A hit áldásai.

Mit és miért hiszünk? A hit, mint igazi híd, amely átsegít bennünket a vágyak partjáról a valóság talajára. Ebben az órában elsajátítjuk a hitre jutás művészetét, feltérképezzük a tudat és a hit kapcsolatát. Megtanulunk olyan egyszerű gyakorlatokat is, ahol a mindennapi életünkben hatékonyan használjuk fel hitünk erejét.

19:00-20:00 Vacsoraszünet

20:00-21:00 A kiteljesedés törvényszerűsége. 

Ami él, az létezésének csodáját kívánja megtapasztalni. A szeretet áramlása mint a jelen flow élménye, minden pillanatban fő célul tűzi ki az élet mind magasabb síkra emelését. Ebben az előadásban a saját kirakásunk dinamikája alapján keressük meg a kiteljesedés aktuális módozatait. Végezetül a szeretet éves meditációjával zárjuk a napot, azért, hogy mindig vissza tudjunk kerülni saját középpontunkba.

2. nap tematikája

Szombat 01.14. 9:00-18:30

9:00-10:15 Az elfogadás törvénye.

Amikor a jelen mindent átélő pillanatában tekintünk ki az erők dinamikájára, akkor teremtjük meg az idő azon aspektusát, ahol a vágyaink szerinti megtapasztalás láncolata testet ölt. Ebben a részben az éves kirakásaink dinamikája alapján figyeljük meg a történéseket. Alapvezérlő fonalunk: a Most-ban engedem meg, hogy legyen az életemben a vágyott cél.

10:30-11:45 A jelenlét a 4 elem egységében.

Ebben az előadásban a tudatos elménk, mint biztos pontunk, és az örök Most alapvető kapcsolatát járjuk körbe. Hogyan és miként lehetek alázatos, tisztelettudó, szeretetteljes és hálás. Mert bizony minden pillanatban életformáló erő árad bennünk.

12:00-13:00 A felismeréseink, útján

Felismeréseink egyben meghatározzák azt a módot, ahogyan tapasztalni fogunk. Ezt az életformáló erőt fejleszthetjük és gyakorlatokkal, meditációkkal segíthetjük ezeknek a kibontakoztatását. Itt a célunk olyan gyakorlatok megmutatása, amelyeket otthon végezve előbbre juthatsz ebben.

13:00-14:30 Ebédszünet

14:30-15:45 Az áldás hatalma. 1 rész

Az adás, vagyis az átadás dinamikájáról éppen úgy beszélünk, mint az önmagunknak való adás előbbre vivő és segítő aspektusáról. Hiszen amikor önmagadnak adsz, akkor valójában a világra hatsz. Viszont amikor a világ hat rád, önmagad valójában, vajon ki van jelen?

16:00-17:30 Az áldás hatalma 2. rész

Tenni és mások boldogulását elősegíteni az igazi titok, amin keresztül az ember megtanulja az önmagának való adás végtelen örömét. Mert a benned élő szeretet életörömét csak megosztani lehet. A megosztás művészetéről, az átadás művészetéről fogunk tanulni.

17:45-18:30 Égi barátom intelmei és útmutatásai. Az öröm meditációja.

Az öröm az egyetlen pozitív valóság, ami kiteljesít, előbbre viszi azt is, aki adja és azt is, aki kapja. Az öröm és az áldás kéz a kézben jár. Megélni az örömöt nem egy érzelmi állapot pillanatnyi fellángolása, hanem a szeretetteljes ember általános jellemzője. Itt megtanuljuk az örömöt észrevenni és átélni.

3. nap tematikája

Vasárnap 01.15. 9:00-18:30

9:00-10:15 A teremtés meditációja.

Ami neked fontos, az az egész univerzumnak fontos. Amikor „teremtünk”, valójában a láthatatlanból, a láthatóba emeljük át, azt, ami te vagy.

10:30-11:45 A kérdések órája

Van olyan kérdés, amire választ keresel? Akkor itt a lehetőség, hogy feltegyed. Mert aki kér az kap. Itt a ti kérdéseitekre adunk választ.

12:00-13:00 „ÉN vagyok” az út, amin akkor is jársz, ha állsz.

A 7-es év kapcsán a diadalszekér mitológiáját és mögöttes tartalmát vizsgáljuk meg. Az utunkat szegélyező két jelző fény pozitív szerepét járjuk körbe. Vagyis a félelemről és a vágyakozásról fogunk beszélni.

13:00-14:30 Ebédszünet

14:30-15:45 A vágy dinamikája. A fehér ló útja

Amikor vágyakozunk, akkor a lelkünk halkan kérlelő szavát ismerhetjük fel. Azt a simogató erőt, ami tudatja velünk, több vagy, mint aminek hiszed magad. Bennem van a teljesség lehetősége. Aki felismeri vágyát, eléri célját. Ez az, amit ebben az órában megnézünk.

16:00-17:30 A félelem ereje. A fekete ló útja

Van, amikor valamit megtenni vagy nem megtenni vívódást kelt bennünk. A köznapi szóval mondva: félek megtenni. A félelem valójában tehát egy idő lehetőség arra, hogy újra átgondolva döntést tudj hozni. A döntés a cselekvésed előszobája. A cselekvés pedig a sikered kulcsa. Erről tanulunk ebben az előadásban.

17:45-18:30 Áldás és elköszönés.

„Legyen benned, veled, érted áldás és így amikor elindulsz, az örök jelen valójában mindig veled lesz. Ahogyan angyalod sem lehet tőled távol, úgy te sem lehetsz így távol önnön életedtől. Ez az igazi áldás. Értsed!”

Időpont: 2023.01.13-15.
Helyszín: T62 Hotel személyes részvétel esetén, Zoom közvetítés online részvétel esetén.
Előleg: 25.000 Ft

0 nap 00 ó 00 p 00 mp

Early Bird I: 72.000 Ft 12.05-ig
Early Bird II: 81.000 Ft 12.25-ig
12.26-től: 90.000 Ft
(Részletfizetési lehetőség)

    A jelentkezés gombra való kattintással elfogadod az Adatvédelmi szabályzatot!